Naar verwachting , met vlotte afhandeling en tijdige levering.
klant
Bestelling na 6 dagen pas geleverd, zonder vooraankondiging(dus geen Track&Trace) voor veuls te veel verzendkosten. PostNl kost € 6,95 terwijl Perlapast € 15,00 verzendkosten rekent.
G.
Snelle en correcte levering. Goed verpakt en goed op de hoogte gehouden. Een aanrader!
Goed geholpen
Boudewijn
Na bestelling in 2 dagen in huis. Wat erg plezierig is dat je te horen krijgt wanneer de aflevering plaatsvindt. Zeer goed verpakt. Volledig aan de verwachtingen voldaan chapeau
vzw
Snelle levering, duidelijke website
klant
Snel en goed verpakt snelle levering.
Raymond
Netjes geleverd
Joop
Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag of het type acrylaatplaat geschikt was voor een windscherm. Hierbij advies voor een beter product gekregen. Meteen besteld en snel geleverd in een goed...Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag of het type acrylaatplaat geschikt was voor een windscherm. Hierbij advies voor een beter product gekregen. Meteen besteld en snel geleverd in een goed beschermde verpakking. De acrylaatplaat was goed zaagbaar, zoals beloofd. Conclusie: een tevreden klant!