Heel mooi product aanbod tegen een scherpe prijs zodat ook de diy er professioneel materiaal kan kopen. Warm aanbevolen. Ludo
Brink
Prima afhandeling, uitstekende kwaliteit, snelle bezorging. Top!
Eddy
Alles prima, vlugge levering
Dhr
Wij doen nu ruim een jaar zaken met Perlaplast naar alle tevredenheid. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Behulpzaam en correcte levering. Kan Perlaplast zeker aanraden. Herman van den Berg....Wij doen nu ruim een jaar zaken met Perlaplast naar alle tevredenheid. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Behulpzaam en correcte levering. Kan Perlaplast zeker aanraden. Herman van den Berg. Allicht electrotechniek Amsterdam.
klant
Prima product, verder geen bijzonderheden te melden.
Berry
Exact op maat, geleverd op gewenste datum. Duidelijke informatie voor selectie juiste materiaal voor toepassing.
klant
Vlotte levering, kon zelfs na bestelling maatvoering probleemloos enkele centimeters bijstellen.
Goed en degelijk advies
Ferry
Geweldig geholpen, goede service. Nette en vriendelijke communicatie. Komen gemaakte afspraken na. Echt een bedrijf naar mijn hart.