15 Plaatjes voor mijn 'rechthoekflor' tuinafzetting aangeschaft. Kreeg er 16, juiste maat, prima materiaal.
J.W.G.
De bestelling, de betaling en de bezorging waren geheel naar wens. Aan de verpakking was heel veel zorg besteed. Aan te raden!!
jaap
Prima materiaal, goeie levering
Hedde
Top produkt, lage prijs, snelle levering, correcte afhandeling. Hoe kom je in Nederland aan delrin staaf, bij Perlaplast!
Mallan
Keurig verpakt perfect gezaagd snel geleverd
Patrick
Product snel geleverd, 6mm lexaan plaat, groot, heel netjes en correct
Thomas
Aan te raden!
Johan
Op 2 november om 16:00 uur mijn bestelling geplaatst bij PerlaPlast Kunststofshop. Mijn betstelling werd op 5 november netjes thuis afgeleverd. In de tussenliggende tijd goed op de hoogte gehouden...Op 2 november om 16:00 uur mijn bestelling geplaatst bij PerlaPlast Kunststofshop. Mijn betstelling werd op 5 november netjes thuis afgeleverd. In de tussenliggende tijd goed op de hoogte gehouden van datum overdracht aan bezorger en datum bezorging.
Prima geregeld dus.
Sijmen
Snel antwoord op de gestelde vragen. Keurige aflevering van een goed product, in dit geval polycarbonaat platen. Een compliment waard.