Had een klein HPL plaatje nodig, snel op op maat gezaagd
jodie
Mooi op tijd, goed verpakt, juiste product
Werner
Hartelijk dank voor de snelle levering!
C.
Fijn dat PerlaPlast proefstrookjes levert. Zo kun je op je gemak je kleur bepalen. Fijn ook dat ze snel geleverd waren.
berendvandeputtelaar
Snel en korrekt verpakt en geleverd
P.
Zeer snelle en correcte service.
Stefan
Ik had op maat gesneden teflonplaten besteld met een snelle levering. De platen kwamen binnen 2 werkdagen binnen, hadden de juiste maat en waren onbeschadigd. Ik was daarom erg tevreden over de...Ik had op maat gesneden teflonplaten besteld met een snelle levering. De platen kwamen binnen 2 werkdagen binnen, hadden de juiste maat en waren onbeschadigd. Ik was daarom erg tevreden over de levering van PerlaPlast.
Jeroen
Door een klein foutje van mijn kant een mail gestuurd voor wijzigingen, werd direct op geantwoord en geregeld. Perfect product geleverd gekregen, volledig naar wens!
Bas
Doen wat ze beloven, ik ben tevreden
Neil
We needed polycarbonate windows for our boats in a hurry. These guys stepped up and made it happen. Quality service. Quality products. Quality business!