9.6 /10

checkbox100% beveelt Perspektief aan!

Communicatie en bereikbaarheid
9.8/10
Passend werk

Leoni Lekanne dit Deprez / Werkbedrijf De Binnenbaan

Mijn ervaring met Perspektief heb ik als zeer prettig ervaren. De begeleiding is top en de jongens zijn met open armen ontvangen. Ik werd zelf erg enthousiast over de mogelijkheden bij Perspektief.

anonymous

Ik vind contact met perspectief erg prettig.

Daan

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een goede ervaring met perspectief begeleiding is fijn en het is een gezellig team

Antwoord Perspektief

Hoi Daan, Dank je wel voor je positieve review! Wat kunnen we volgens jou verbeteren aan de procedure van aanmelden? We werken graag aan een soepeler proces. Met vriendelijke groet, Perspektief academie

Groene Hart Praktijkschool

Onze leerling heeft stage gelopen bij Perspektief. Hij werd op een fijne en duidelijke manier begeleid en heeft veel kunnen leren over zichzelf en over het vak. We waren als school erg blij met deze plek en de begeleiding.

Antwoord Perspektief

Beste verwijzer, Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat jullie leerling een waardevolle leerervaring heeft gehad bij Perspektief. Met vriendelijke groet, Perspektief academie

Marc Steijger

Fijn en sociaal bedrijf, behulpzaam voor iedere medewerker

Antwoord Perspektief

Hoi Marc! Dank je wel voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Perspektief Academie

Angelines Concepcion / ZML School De Keerkring

Ik heb het als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, duidelijke te nemen stappen en een goed afsluitend gesprek met alle betrokkenen.

Antwoord Perspektief

Beste Angelines, Dank je wel voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Perspektief Academie

Megan

Ik vindt het een zeer flexibel en fijne werkplek met een team betrouwbare en zeer aardige begeleiding die altijd voor je klaar staan voor wat je ook maar nodig hebt. Ik heb dankzij de ondersteuning van Perspektief zowel op de werkvloer als in mijn persoonlijke leven veel grote stappen kunnen zetten. Ik ben deze mensen erg dankbaar

Antwoord Perspektief

Beste Megan, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat je de flexibiliteit en de ondersteuning van ons team waardeert. We vinden het heel fijn om te zien dat je dankzij Perspektief zowel op professioneel als persoonlijk vlak grote stappen maakt in jouw groeipad. Wij kijken ernaar uit om verder samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Met vriendelijke groet, Perspektief Academie

Antwoord Perspektief

Beste collega/medewerker/stagiaire, Dank je wel voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Perspektief Academie

fam. de Pater

Professioneel, betrokken en medemenselijkheid!

Antwoord Perspektief

Beste familie de Pater, Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie onze professionaliteit en betrokkenheid waarderen. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking! Met vriendelijke groet, Perspektief Academie

anonymous

Prettig contact, korte lijnen. Duidelijk in communicatie/mogelijkheden. Denken in oplossingen.

Antwoord Perspektief

Beste Verwijzer, Wat een fijne review om te lezen, dank je wel! Met vriendelijke groet, Perspektief academie

Esther Hazenberg

Mijn ervaring met perspektief is zeer goed. Er hangt een positieve en leerzame sfeer binnen het bedrijf.

Antwoord Perspektief

Beste Esther, Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie feedback, wij kijken uit naar een langdurige samenwerking! Met vriendelijke groet, Perspektief academie

Geantwoord op

Perspektief verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perspektief heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2024

Perspektief

Wij geloven dat werk een belangrijke basis is voor iedereen. Werk geeft waardering, erkenning en zelfstandigheid. Een sociale rol die belangrijk is voor jou en mij. Daarom streven wij naar een inclusieve arbeidsmarkt. Met inclusief bedoelen we dat iedereen mee doet, ook als het gaat om werk. Werk waar jij jouw plek vindt en behoudt. We kijken naar jouw kansen en doelen. Zodat jij je talenten verder ontdekt, inzet en ontwikkelt. Want je bent op je best, als je doet wat je leuk vindt!

Hogeveenseweg 51

2731 LB Benthuizen

Communicatie en bereikbaarheid
9.8/10
Passend werk

Leoni Lekanne dit Deprez / Werkbedrijf De Binnenbaan

anonymous

Ik vind contact met perspectief erg prettig.

Daan

SterSterSterSterLege ster

Groene Hart Praktijkschool

Marc Steijger

Fijn en sociaal bedrijf, behulpzaam voor iedere medewerker

Angelines Concepcion / ZML School De Keerkring

Megan

fam. de Pater

Professioneel, betrokken en medemenselijkheid!

Esther Hazenberg

Perspektief heeft de volgende resultaten bereikt: