9.6/10
Kwaliteit van het drukwerk
9.6/10

Nadia

I'm very happy with the fast services, both in communication and delivery!

Vrolijkkaartje

Fijn contact en goed eindresultaat

studio basil

Handig sampleboek, vlotte verzending en communicatie indien probleem. Drukwerk dik in orde!

GewoonDanielle Fotografie & Studio Dromenland

Snelle levering van mooie prints

M.J. de Meulder / Uitgeverij De Meulder

Goed drukwerk, prima website, hulpvaardig en korte lijnen.

Luigi

Kwaliteit, redelijk snel, keuze, uitgebreide uitleg

Wouter

Fijn bestelproces, goede klantenservice en mooi geprint resultaat. Enige minpuntje is dat bestand opgemaakt in Affinity Designer werd afgekeurd en ik het opnieuw moest opmaken in Adobe, waar ik een... Fijn bestelproces, goede klantenservice en mooi geprint resultaat. Enige minpuntje is dat bestand opgemaakt in Affinity Designer werd afgekeurd en ik het opnieuw moest opmaken in Adobe, waar ik een speciaal proefabonnement voor moest nemen. Hoop dat jullie snel Affinity gaan ondersteunen!

Reactie PeterPrint.nl:

Hoi Wouter, bedankt voor je fijne review! We zijn op het moment druk aan het onderzoeken hoe we onze steunkleuren ook in Affinity kunnen laten werken. Dit lijkt namelijk wel mogelijk! Zodra we hier... Hoi Wouter, bedankt voor je fijne review! We zijn op het moment druk aan het onderzoeken hoe we onze steunkleuren ook in Affinity kunnen laten werken. Dit lijkt namelijk wel mogelijk! Zodra we hier meer over weten, zullen we hierover communiceren op onze website, socials en nieuwsbrief. Stay tuned!
Vriendelijke groet,
Vera

Tijl Van Wymeersch

Goeie service, qualiteit is hoog en levering is snel!

GINidee

Heel mooie druk, bij problemen met DHL heel goed bereikbaar, vriendelijk en probleemoplossend.

Monica Maas

Mooie ansichtkaarten, die niet kromtrekken.