Anneke Harmsen
Kwaliteit, service en alles mooi op tijd en tegen redelijke prijs. Wie wil dat niet?
Top bestelplatform, top service, top kwaliteit
Vriendelijk, service, adequaat.
snelle en vriendelijke reactie bij vragen en super hoe ze bij peter print met je meedenken naar een passende oplossing. fijn dat er zoveel keuze is in papiersoorten.
Super snel, maar vooral ook goeie hulp
Perfectie tot in detail en vakkundig advies
Mooi resultaat, snelle levering
Peter Print zijn medewerkers zijn goed bereikbaar om mee te kijken/denken en inspireren naar en voor het drukwerk. De reacties van de ontvangers van de kaarten zijn zeer positief en dat is ook zeer te danken aan het drukwerk van Peter Print
Goede begeleiding bij vragen, snel en mooie kwaliteit.
altijd topwerk!
Goeie kwaliteit, snelle levering, vriendelijk te woord gestaan
Supergoed! Echt mooi gedaan!
Goed werk, mooie kleuren en snelle levering! Top!!!
Goede service, fijn persoonlijk contact. Drukwerk is van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ik ben blij met Peter Print!
Omdat het perfect is! Er heeft mij zelfs iemand opgebeld om te melden dat ik niet helemaal juist mijn afbeelding doorgegeven had.
PeterPrint.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PeterPrint.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bestelplatform, top service, top kwaliteit
Vriendelijk, service, adequaat.
Super snel, maar vooral ook goeie hulp
Perfectie tot in detail en vakkundig advies
Mooi resultaat, snelle levering
Goede begeleiding bij vragen, snel en mooie kwaliteit.
altijd topwerk!
Goeie kwaliteit, snelle levering, vriendelijk te woord gestaan
Supergoed! Echt mooi gedaan!
Goed werk, mooie kleuren en snelle levering! Top!!!
PeterPrint.nl heeft de volgende resultaten bereikt: