9.6/10
Kwaliteit van het drukwerk
9.6/10

Convertible

Super service! Zeer tevreden.

Thymos Intelligence bv

Super tevreden over de kwaliteit, de klantenservice, de snelheid. TOP!

Fout op website waardoor ik een verkeerde bestelling heb gedaan. Kreeg een magere 20% korting op een nieuwe bestelling.

Reactie PeterPrint.nl:

Jammer dat je niet blij bent met het resultaat. Je hebt een enkelzijdig bedrukt visitekaartje besteld en deze hebben we ook zo geleverd. Achteraf blijkt dat je een dubbelzijdig kaartje nodig had.... Jammer dat je niet blij bent met het resultaat. Je hebt een enkelzijdig bedrukt visitekaartje besteld en deze hebben we ook zo geleverd. Achteraf blijkt dat je een dubbelzijdig kaartje nodig had. Heel vervelend dat je de verkeerde optie hebt aangeklikt. Uit coulance hebben we je nog een flinke korting aangeboden, helaas hebben we je hier niet mee kunnen helpen.

FIKA huis

Makkelijk en duidelijk proces, snelle levering, goede kwaliteit en fijne communicatie in de mails.

Altijd vriendelijk geholpen, denken mee in oplossingen. Levering is erg snel, evenals reacties op vragen of opmerkingen.
Daarnaast hebben ze een zeer mooi assortiment aan (milieuvriendelijk)...
Daarnaast hebben ze een zeer mooi assortiment aan (milieuvriendelijk) papier. De uitleg over aanleverspecificaties e.d. zijn heel duidelijk.

Drukwerk was beschadigd en de her-levering hiervan ging 2 keer fout

Reactie PeterPrint.nl:

Excuses dat het nu tot twee keer toe mis is gegaan bij het leveren van de pakketten. We bespreken dit specifieke geval ook even met DHL om dit probleem in de toekomst te voorkomen. Hier hebben we je... Excuses dat het nu tot twee keer toe mis is gegaan bij het leveren van de pakketten. We bespreken dit specifieke geval ook even met DHL om dit probleem in de toekomst te voorkomen. Hier hebben we je zojuist ook even over gebeld. Hopelijk kunnen we de volgende keer laten zien dat we je pakketje in één keer en onbeschadigd kunnen bezorgen, zoals het hoort.
PeterPrint

Behulpzaam en kwaliteit, en hele mooie verschillende papiersoorten

pure 4s coaching

Goede kwaliteit

STUDIO FEL

Altijd mooie prints!

TienminSpellen.nl

Snelle levering, heldere druk. Ook heel secuur snijwerk, wat bij deze bestelling, van spelmaterialen, nauw luisterde.
En extra klantvriendelijk: in het meedenken onderscheidt PeterPrint zich...
En extra klantvriendelijk: in het meedenken onderscheidt PeterPrint zich positief van andere drukkers!