Super service! Heel vlot en zeer behulpzaam en prachtige boekjes!
Studio Next
Snelle service, Duidelijk en kwaliteit!
Goede service - vriendelijk, snel en professioneel š
Perfect drukwerk! Kan niet netter!
Paul keulen
Supper mooi gedaan
Rik
Ik dacht eerst door de naam (PeterPrint) dat het een kleine drukkerij was. Ik had een kleine order, in 3 versies, het moest snel (moet het ooit niet snel?!) Het bestelproces van PP was de enige die...Ik dacht eerst door de naam (PeterPrint) dat het een kleine drukkerij was. Ik had een kleine order, in 3 versies, het moest snel (moet het ooit niet snel?!) Het bestelproces van PP was de enige die me door alle stappen loodste, zonder dat ik erover twijfelde. Serieus de beste van de alle online aanbieders waar ik bij heb besteld. De prijs was 10% goedkoper. De levertijd de volgende werkdag. Daar betaal je bij andere drukkers extra voor. Petje af voor Peter.
Anna Mare
Snel en mooi werk en fijne klantenservice!
Marieke
Altijd weer drukwerk van topkwaliteit en een geweldige service. Als je vragen hebt, word je snel en professioneel geholpen. Ik ben erg blij met jullie!
Petra
Snelle levering, goede service
Made by Mila
Snelle service, mooi drukwerk maar het belangrijkste: enthousiast en meedenkend persooneel. Ik word elke keer goed (en snel) geholpen, heel fijn!