8.8 /10

checkbox95% beveelt Petsonline aan!

Clint Rooijakkers

zeer goede service

Ronny Maryn

SterSterSterSterLege ster

Judith Wijnman

Mooi kleed voor de hond besteld, was snel geleverd en goede kwaliteit.

Carola Hoof

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte klantenservice, artikelen terug sturen, zelf betalen

Antwoord Petsonline

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze retourprocedure. We begrijpen uw frustratie over de retourverzendkosten. Zoals u wellicht heeft gezien, staat op verschillende plekken op onze website duidelijk vermeld dat de kosten voor het retourneren van producten voor rekening van de klant zijn. Als kleine onderneming zijn we helaas niet in staat om deze kosten te vergoeden. Bedrijfseconomisch gezien is het voor ons niet haalbaar om de retourverzendkosten voor alle klanten te dragen. We willen benadrukken dat we wel bestellingen boven de €59,- gratis verzenden. Dit is een manier waarop we onze klanten tegemoetkomen en de verzendkosten enigszins compenseren. We waarderen uw begrip in deze situatie. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar moeten hierbij ook rekening houden met de economische realiteit van ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Petsonline

Geantwoord op

Tiny Munsterman

Angelina

SterSterSterHalve sterLege ster

Ervaring met bedrijf positief. Een nadeel vind ik de vrij lange levertijd.

Maria J Hensbergen

Bestelling correct en snel uitgevoerd.

John Bervaes

goed snel en adequaat reagerend

Ien Stooker

Zeer goed! Zelfs naar het buitenland.

Petsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Petsonline

Zoekt u mooie, praktische en bijzondere producten voor uw hond of kat ? Petsonline biedt u een verrassend assortiment aan mooie accessoires voor uw hond en kat. Onze filosofie is om u en uw huisdier te verrassen en te inspireren met bijzondere producten van opvallende merken voor uw huisdier. Verder bieden wij u een uitstekende service en adviseren wij u graag. Bijzondere wensen zijn altijd van harte welkom bij Petsonline, als u een specifiek product zoekt of advies wilt, aarzelt u dan niet om even contact met ons op te nemen.

Handelsstraat 40

zeer goede service

Ronny Maryn

SterSterSterSterLege ster

Judith Wijnman

Mooi kleed voor de hond besteld, was snel geleverd en goede kwaliteit.

Carola Hoof

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte klantenservice, artikelen terug sturen, zelf betalen

Antwoord Petsonline

Geantwoord op

Tiny Munsterman

Angelina

SterSterSterHalve sterLege ster

Ervaring met bedrijf positief. Een nadeel vind ik de vrij lange levertijd.

Maria J Hensbergen

Bestelling correct en snel uitgevoerd.

John Bervaes

goed snel en adequaat reagerend

Ien Stooker

Zeer goed! Zelfs naar het buitenland.

Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10