Sonja

Correcte levering, sneller dan aangegeven

Alex

Fijne klantenservice

Beckers

Snelle respons op gestelde vragen via mail. Beloofde levertermijn van 3 tot 10 werkdagen kan niet nagekomen worden. In ons geval perfect begrijpbaar gezien het bestelde goed vanuit de VS verscheept... Snelle respons op gestelde vragen via mail. Beloofde levertermijn van 3 tot 10 werkdagen kan niet nagekomen worden. In ons geval perfect begrijpbaar gezien het bestelde goed vanuit de VS verscheept moet worden maar gezien de omschrijving gingen wij ervan uit dat dit item op stock lag in Nederland. Een beetje jammer dat dit niet duidelijk vermeld stond.

Reactie Petsonline:

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. De beloofde levertijd, zoals bij deze producten op de website staat vermeld, is 5 - 10 werkdagen. De producten worden uit de USA geïmporteerd. Er... Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. De beloofde levertijd, zoals bij deze producten op de website staat vermeld, is 5 - 10 werkdagen. De producten worden uit de USA geïmporteerd. Er staat nergens vermeld dat deze producten op voorraad bij ons liggen, gezien de levertijd zou dat dan zeker niet zo zijn. Jammer dat u dat kennelijk niet zo hebt begrepen. Wij hebben het product geleverd binnen de beloofde levertijd, spijtig dat u daarvoor een onvoldoende beoordeling geeft.
Met vriendelijke groet, Petsonline

Pets.online

(Bewerkt)

Goedendag met aj stentler ik had een 2 artikels besteld zou donderdag worden geleverd ik belde pets online en zei t is 15.00 uur en heb nog niks klopt t ligt hier nog we sturen t op nog geen... Goedendag met aj stentler ik had een 2 artikels besteld zou donderdag worden geleverd ik belde pets online en zei t is 15.00 uur en heb nog niks klopt t ligt hier nog we sturen t op nog geen kwartier later kwam gls met een parket nam het aan maar was niet de goede riem en halsband basic was 32 cm veel te klein belde naar medewerker vertelde het en dat liep uit tot een confrontatie die niet erg vriendelijk was mocht t geheel terug sturen en kreeg geen kans meer om t uit te leggen moest t terug sturen ik vind dat medewerker de fouten die hij
maakt niet eerlijk toe geeft en had toch wel een excuus verwacht t geen wat niet is gebeurd had t verhaal in de revieuw gezet en medewerker belde mij of ik t wou aanpassen dat heb ik tenslotte maar gedaan maar t feit blijft hun maken fouten en ik krijg de schuld en dat is de waarheid niks anders medewerker de waarheid is hard ik had t toch wel anders verwacht op ze minst excuus maar ik ben niet zo heb respect voor ieder ook voor medewerker hoop dat t voor val snel word vergeten zand erover klaar ik wacht nu op een hopelijk snelle afhandeling zonder fouten en dat me geld dinsdag op me rekening staat ik bied wel excuus aan medewerker voor alles ik heb respect en normen geleerd en of ik excuus krijg lig ik niet wakker van maar de waarheid is hard in afwachting aj stentler

Reactie Petsonline:

Beste klant, wij hebben elkaar inmiddels enkele tientallen keren gesproken. Wij gaan er verder niet meer op in daar we het duidelijk niet met elkaar eens zijn. Een tip is om een volgende keer eens... Beste klant, wij hebben elkaar inmiddels enkele tientallen keren gesproken. Wij gaan er verder niet meer op in daar we het duidelijk niet met elkaar eens zijn. Een tip is om een volgende keer eens goed naar de maat tabellen te kijken en de hond op te meten, dat scheelt een hoop gedoe.
Met vriendelijke groet, Petsonline.

huybrechts inge

Heel goed snelle levering en netjes ingepakt

GN

Zorgvuldige verzending en prachtig materiaal