Alex
- Sterke punten
- They don't accept a return beacause of a paper that is not anymore in the package and it has marks of trying to understand how that peace of steel works.
Very bad
Bedrijf is oké. Allen de lijm fix a floor zit in een kwalitatief slechte koker, bij een beetje druk verhoging zoals het injecteren via het 3 mm gaatje, komt de lijm er aan de achterkant uit. Heb zo 2 kokers verprutst. Jammer.
Goed bedrijf
Belofte nagekomen vandaag besteld, morgen in huis.
Aanrader voor iedereen
keurige afhandeling van de bestelling
Mijn eerste bestelling ging niet goed had glans wit koudglazuur besteld en kreeg mat wit.
Waterpas gekocht, zeer tevreden mee
Tegeldragers besteld. 1 hoogte te weinig stuks geleverd. Volgende dag meteen nageleverd.
De ene dag besteld en de volgende dag al in huis!
Snelle en goede afhandeling
Snel geleverd
PH Tegeltechniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PH Tegeltechniek heeft de volgende resultaten bereikt:
PH Tegeltechniek
Spuiweg 62
8243 PW Lelystad
Goed bedrijf
Belofte nagekomen vandaag besteld, morgen in huis.
Aanrader voor iedereen
keurige afhandeling van de bestelling
Waterpas gekocht, zeer tevreden mee
De ene dag besteld en de volgende dag al in huis!
Snelle en goede afhandeling
Snel geleverd