Het fotohokje op Bijlmerplein is super smerig en op een van de onderste fotoβs zie je verkleuring.. Ik ga hem niet goedgekeurd krijgen.
- Product of service:
- Pasfotoβs
foto afgekeurd, echter geen chat functie op de website
Review voor Photo Me Zeer teleurstellende ervaring met Photo Me. De eerste keer betaalde ik, maar kreeg geen fotoβs. De tweede keer probeerde ik het bij een andere booth, maar opnieuw geen succes β deze keer werden de fotoβs niet doorgestuurd naar het RDW. Kortom, ik ben een paar tientjes kwijt en heb nog steeds geen foto voor mijn rijbewijs. Geen duidelijke klantenservice om dit op te lossen, en je staat met lege handen. Absoluut niet aan te raden!
Waardeloos! Niet goed functionerend scherm, dus wel 10 euro betaald maar kan nu niet mijn rijbewijs aanvragen.
Pasfoto's laten maken officieel document, foto's maken ging prima. Alleen werden deze afgekeurd ivm grootte foto niet goed. Graag maak ik gebruik van jullie garantieregeling via website kan ik de chat nergens zien. Via diverse browsers geprobeerd. Voel me een beetje bedonderd.
De photobooth ging opeens updaten nadat ik had betaald, waarna ik opnieuw moest betalen. Op de site staat dat je voor de klantenservice een chat moet starten, maar de chatknop is er helemaal niet.
Mijn foto is afgekeurd, en terecht want de belichting klopte totaal niet: heel licht voorhoofd en onderaan heel donker. Volgens de website kun je dan geld terug krijgen. Maar nergens op de website die zgn chat-functie waarmee je dat kunt aanvragen, te vinden. Ik laat het er niet bij zitten.
Op 24 februari foto voor rijbewijs gemaakt in cabine. Werd goedgekeurd. Maar niet bij de gemeente toen ik voor de aanvraag ging. Kreeg formulier van de gemeente waarop vermeld stond wat er mis was. Terug naar boekhandel om gek terug te vragen, dat ging niet. Een foto maken zonder bril had geen zin want bij het auto rijden moet ik bril dragen. Toen gaan chatten met photo-me. Krijg na veel wachten een refundable formulier. Maar toen ging het helemaal mis. Voor mij onmogelijk om et betaalbewijs toe te voegen. Kortom: een en al ellende. Het lijkt er op dat het opzettelijk heel moeilijk wordt gemaakt om je geld terug te krijgen. Conclusie: niet aan beginnen voor rijbewijs
Er zijn twee cabines in de buurt. Beide werken niet, terwijl ik daar wel speciaal heen ben gegaan voor het gemak dat het zou bieden. Er is ook geen makkelijke manier om een storing te melden, dus ik vermoed dat photoMe erg laat op de hoogte is.
De foto is afgekeurd. Ik wil mn geld terug.
Er zijn allerlei vlekken op mijn foto
Handtekening zetten met je vinger, dat werkt voor geen meter!
Pasfoto's VEEL te groot.
5 photos for 10 euros !!! And the lighting in the photo is also so horrible..
Foto afgekeurd
Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
foto afgekeurd, echter geen chat functie op de website
De foto is afgekeurd. Ik wil mn geld terug.
Er zijn allerlei vlekken op mijn foto
Handtekening zetten met je vinger, dat werkt voor geen meter!
Pasfoto's VEEL te groot.
5 photos for 10 euros !!! And the lighting in the photo is also so horrible..
Foto afgekeurd
Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt: