6.6 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox62% beveelt Photo-ME aan!

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Het fotohokje op Bijlmerplein is super smerig en op een van de onderste foto’s zie je verkleuring.. Ik ga hem niet goedgekeurd krijgen.

Pasfoto’s

Antwoord Photo-ME

Hey! πŸ‘‹ Wat jammer om te horen dat je ervaring met ons niet positief was. Onze oprechte excuses daarvoor! We hebben je inmiddels een mail gestuurd en wachten op je antwoord. πŸ“§ Bij Photo-ME staan klanttevredenheid en mooie foto’s bovenaan onze prioriteitenlijst. πŸ“ΈπŸŒŸ We willen graag de gelegenheid krijgen om dit recht te zetten en een oplossing te bieden. Vergeet niet dat je kunt rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons elke dag bereiken via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 We reageren binnen 30 seconden op je bericht. πŸ’¬

net

foto afgekeurd, echter geen chat functie op de website

Antwoord Photo-ME

Hoi, heel erg vervelend dat je foto is afgekeurd. Wij hebben de prijsgarantie niet goed= geld terug. Helaas hadden we paar dagen geleden een technische storing, waardoor onze chat het even niet deed. Deze is weer back on track! Ook hebben we je een mailtje gestuurd, graag zien we je reactie tegemoet.

Lucy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Review voor Photo Me Zeer teleurstellende ervaring met Photo Me. De eerste keer betaalde ik, maar kreeg geen foto’s. De tweede keer probeerde ik het bij een andere booth, maar opnieuw geen succes – deze keer werden de foto’s niet doorgestuurd naar het RDW. Kortom, ik ben een paar tientjes kwijt en heb nog steeds geen foto voor mijn rijbewijs. Geen duidelijke klantenservice om dit op te lossen, en je staat met lege handen. Absoluut niet aan te raden!

Foto’s

Antwoord Photo-ME

Hallo Lucy! πŸ‘‹ We vinden het erg vervelend om te horen dat je tot twee keer toe geen succes hebt gehad bij onze fotocabine. Dat is zeker niet wat we willen en zouden je dan ook graag een terugbetaling willen doen! We hebben je een mail gestuurd en hopen snel van je te horen. πŸ“©

Fred

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos! Niet goed functionerend scherm, dus wel 10 euro betaald maar kan nu niet mijn rijbewijs aanvragen.

Antwoord Photo-ME

Hi Fred! Super vervelend om te horen. Dat is niet de bedoeling, wij hebben onze prijsgarantie. We hebben je hierover een mailtje gestuurd.

Roy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pasfoto's laten maken officieel document, foto's maken ging prima. Alleen werden deze afgekeurd ivm grootte foto niet goed. Graag maak ik gebruik van jullie garantieregeling via website kan ik de chat nergens zien. Via diverse browsers geprobeerd. Voel me een beetje bedonderd.

Pasfoto's voor officieel document

Antwoord Photo-ME

Hi Roy! Wat jammer om te horen. We hebben inderdaad een garantieregeling. We hebben je hierover een mailtje gestuurd. We zien je antwoord tegemoet.

Hidde

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De photobooth ging opeens updaten nadat ik had betaald, waarna ik opnieuw moest betalen. Op de site staat dat je voor de klantenservice een chat moet starten, maar de chatknop is er helemaal niet.

Antwoord Photo-ME

Hi Hidde! Wat jammer voor je slechte ervaring met Photo-ME, dat is zeker niet de bedoeling. Onze chatbot vind je rechts onderin op onze website photo-me.nl. We hebben je een mailtje gestuurd om het op te lossen. We horen graag van je!

Francis

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijn foto is afgekeurd, en terecht want de belichting klopte totaal niet: heel licht voorhoofd en onderaan heel donker. Volgens de website kun je dan geld terug krijgen. Maar nergens op de website die zgn chat-functie waarmee je dat kunt aanvragen, te vinden. Ik laat het er niet bij zitten.

Antwoord Photo-ME

Hey [NAAM]! πŸ‘‹ Wat jammer om te horen dat je ervaring met ons niet positief was. Onze oprechte excuses daarvoor! We hebben je inmiddels een mail gestuurd en wachten op je antwoord. πŸ“§ Bij Wash-ME staan een perfecte wasbeurt en klantenervaring centraal, dus we willen graag de kans krijgen om het goed te maken. 🧼✨ Vergeet niet dat je kunt rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons elke dag bereiken via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We reageren binnen 30 seconden op je bericht. πŸ’¬

Ger Vankan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op 24 februari foto voor rijbewijs gemaakt in cabine. Werd goedgekeurd. Maar niet bij de gemeente toen ik voor de aanvraag ging. Kreeg formulier van de gemeente waarop vermeld stond wat er mis was. Terug naar boekhandel om gek terug te vragen, dat ging niet. Een foto maken zonder bril had geen zin want bij het auto rijden moet ik bril dragen. Toen gaan chatten met photo-me. Krijg na veel wachten een refundable formulier. Maar toen ging het helemaal mis. Voor mij onmogelijk om et betaalbewijs toe te voegen. Kortom: een en al ellende. Het lijkt er op dat het opzettelijk heel moeilijk wordt gemaakt om je geld terug te krijgen. Conclusie: niet aan beginnen voor rijbewijs

Foto voor rijbewijs

Antwoord Photo-ME

Hoi Ger! πŸ‘‹ We vinden het erg vervelend dat je ervaring niet naar wens was, onze excuses hiervoor! We hebben contact met je opgenomen en wachten op je reactie. πŸ“€ Voor Photo-ME zijn blije klanten en topkwaliteit foto’s essentieel. βœ… We willen graag de kans krijgen om alles recht te zetten en een oplossing te vinden. πŸ”Ž Mocht er iets mis zijn gegaan, dan kun je gebruikmaken van onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Bij vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 Je krijgt binnen 30 seconden een reactie. πŸ’¬

D

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Er zijn twee cabines in de buurt. Beide werken niet, terwijl ik daar wel speciaal heen ben gegaan voor het gemak dat het zou bieden. Er is ook geen makkelijke manier om een storing te melden, dus ik vermoed dat photoMe erg laat op de hoogte is.

niets

Antwoord Photo-ME

Hoi D! πŸ‘‹ We vinden het erg vervelend dat je ervaring niet naar wens was, onze excuses hiervoor! We hebben contact met je opgenomen en wachten op je reactie. πŸ“€ Bij Wash-ME streven we naar blije klanten en een brandschone was, dus we willen dit graag rechtzetten. 🧺✨ Mocht er iets mis zijn gegaan, dan kun je gebruikmaken van onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Bij vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 Je krijgt binnen 30 seconden een reactie. πŸ’¬

Harm

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De foto is afgekeurd. Ik wil mn geld terug.

gekeurde pasfoto

Antwoord Photo-ME

Hoi Harm! πŸ‘‹ We vinden het erg vervelend dat je ervaring niet naar wens was, onze excuses hiervoor! We hebben contact met je opgenomen en wachten op je reactie. πŸ“€ Voor Photo-ME zijn blije klanten en topkwaliteit foto’s essentieel. βœ… We willen graag de kans krijgen om alles recht te zetten en een oplossing te vinden. πŸ”Ž Mocht er iets mis zijn gegaan, dan kun je gebruikmaken van onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Bij vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 Je krijgt binnen 30 seconden een reactie. πŸ’¬

Timon

Er zijn allerlei vlekken op mijn foto

Foto

Antwoord Photo-ME

Hallo Timon! πŸ‘‹ We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent, dat is zeker niet wat we willen! We hebben je een mail gestuurd en hopen snel van je te horen. πŸ“© Bij Photo-ME streven we naar de perfecte klantenervaring en foto’s van topkwaliteit. πŸ“ΈπŸ‘Œ We zoeken graag naar oplossingen om alles naar wens te maken. Profiteer van onze kwaliteitsgarantie: niet tevreden, geld terug! πŸ’Έ Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 We staan klaar om binnen 30 seconden op je bericht te reageren. πŸ’¬

Gerard

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Handtekening zetten met je vinger, dat werkt voor geen meter!

Verlenging rijbewijs

Antwoord Photo-ME

Hoi Gerard. πŸ‘‹ Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het zetten van een handtekening met je vinger niet naar wens werkte. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort πŸ˜” Je mag gebruik maken van onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug βœ… We hebben je een e-mail gestuurd met ons refundformulier zodat we dit snel voor je kunnen oplossen πŸ“§ Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via de chat op onze website: https://www.photo-me.nl/ πŸ’¬ Onze excuses voor het ongemak! πŸ™ Groetjes, Team Photo-ME

Fleur

Pasfoto's VEEL te groot.

Antwoord Photo-ME

Hoi Fleur! πŸ‘‹ Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service, onze excuses daarvoor! We hebben je een mail gestuurd en wachten op je reactie. πŸ“¬ Bij Photo-ME staan tevreden klanten en prachtige foto’s voorop. 😊 πŸ“Έ We willen graag een oplossing vinden om dit te herstellen en te bewijzen. πŸ’ͺ We hanteren een kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug! πŸ’Έ Voor vragen of opmerkingen zijn wij dagelijks bereikbaar via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 Je ontvangt binnen 30 seconden een reactie op je bericht. πŸ’¬

Joyita Chakravarty

SterSterLege sterLege sterLege ster

5 photos for 10 euros !!! And the lighting in the photo is also so horrible..

Product of service:
Photo-Me , i could not even try to click a second photo set because the charge was so high, and the quality of the second one was not assured..

Antwoord Photo-ME

Hello Joyita! πŸ‘‹ We're really sorry to hear that you're not satisfiedβ€”this is definitely not what we want! We've sent you an email and hope to hear from you soon. πŸ“© At Photo-ME, we strive for the perfect customer experience and top-quality photos. πŸ“ΈπŸ‘Œ We're happy to work on a solution to make everything right for you. Take advantage of our quality guarantee: not satisfied, money back! πŸ’Έ If you have any questions or comments, don't hesitate to reach out to us via the chat on our website: www.photo-me.nl 🌐. We're ready to respond to your message within 30 seconds. πŸ’¬

Tromp

Foto afgekeurd

Antwoord Photo-ME

Hey Tromp! πŸ‘‹ Wat jammer om te horen dat je ervaring met ons niet positief was. Onze oprechte excuses daarvoor! We hebben je inmiddels een mail gestuurd en wachten op je antwoord. πŸ“§ Bij Photo-ME staan klanttevredenheid en mooie foto’s bovenaan onze prioriteitenlijst. πŸ“ΈπŸŒŸ We willen graag de gelegenheid krijgen om dit recht te zetten en een oplossing te bieden. Vergeet niet dat je kunt rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons elke dag bereiken via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 We reageren binnen 30 seconden op je bericht. πŸ’¬

Geantwoord op

Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.6/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Photo-ME

πŸ“Έ 𝐃𝐄 ππ”πŒπŒπ„π‘ 𝟏 𝐈𝐍 ππ€π’π…πŽπ“πŽ'𝐒! πŸ“Έ Photo-ME is een self-service fotodienst met fotocabines waarbij je online je rijbewijs kunt verlengen en pasfoto's kunt maken die geldig zijn voor alle officiΓ«le documenten, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 🧑 Zonder afspraak 🧑 Razendsnel geprint 🧑 Kwaliteitsgarantie 🧑 400.000+ foto’s 🧑 350+ locaties

Loonseweg 14

D

niets

Harm

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De foto is afgekeurd. Ik wil mn geld terug.

gekeurde pasfoto

Timon

Er zijn allerlei vlekken op mijn foto

Foto

Gerard

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Handtekening zetten met je vinger, dat werkt voor geen meter!

Verlenging rijbewijs

Fleur

Pasfoto's VEEL te groot.

Joyita Chakravarty

SterSterLege sterLege sterLege ster

5 photos for 10 euros !!! And the lighting in the photo is also so horrible..

Tromp

Foto afgekeurd