M. Dur
Fijne methode, zonder game-invloeden. Daardoor ook geen extra stress! De filmpjes tussendoor zijn leuk. Goede opbouw.
Zit top in elkaar. We "wereldreis" is een troef.
Leuke en boeiende manier om te leren typen
De stof was goed te behappen en uit te voeren voor onze 8/9 jarige.
Ik vind het ontzettend moeilijk voor kinderen. Jammer dat mijn dochter ook geen echte diploma voor heeft gekregen
Leuk en leerzaam
Zeer goed
goed
Leuke manier om te leren typen. op een toetsenbord van apple. Een gewoon toetsenbord dus aangesloten. Dat is wel een tip die je mee kunt geven.
Fijne cursus en in eigen tempo te volgen.
het begon positief, maar door de hoge eisen en de 'straf' dat je de dag opnieuw moest typen, werd Aimée gedemotiveerd.
Chris vond het een leuke cursus. Wel was op het eind de norm (99%) zo hoog dat hij gefrustreerd raakte, omdat hij die lessen dan nauwelijks kon halen. Als hij een vraag had, kreeg hij ook snel en adequaat antwoord. Vonden wij ook prettig.
Mijn dochter heeft met plezier de typecursus gevolgd. Het was heel duidelijk en de wereld rond maakte het extra leuk!
leuke speelse, gevarieerde methode
Goede cursus. Leuk de afwisseling met een quiz en filmpje.
Picatypen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Picatypen heeft de volgende resultaten bereikt:
Picatypen
Willemsplein 2
5211 AK Den Bosch
Zit top in elkaar. We "wereldreis" is een troef.
Leuke en boeiende manier om te leren typen
De stof was goed te behappen en uit te voeren voor onze 8/9 jarige.
Leuk en leerzaam
Zeer goed
goed
Fijne cursus en in eigen tempo te volgen.
leuke speelse, gevarieerde methode
Goede cursus. Leuk de afwisseling met een quiz en filmpje.
Picatypen heeft de volgende resultaten bereikt:
Picatypen