Suzanne Killaars

Super!
Mijn dochter leerde in 2 maanden blind typen. Ze oefende met plezier: het was duidelijk en de doelen die ze behaalde werden duidelijk weer gegeven.
1x heeft ze persoonlijk contact...
Super!
1x heeft ze persoonlijk contact gehad met haar coach. Ook dit verliep prima.
Aanrader!

Vercouteren

Goede typcursus. Leerzaam dat je een reis rond de wereld maakt. Wel lastig om je kind te blijven motiveren, vooral je het thuis doet naast alle andere dingen die 'moeten', zoals huiswerk en leren.... Goede typcursus. Leerzaam dat je een reis rond de wereld maakt. Wel lastig om je kind te blijven motiveren, vooral je het thuis doet naast alle andere dingen die 'moeten', zoals huiswerk en leren. Daarom heeft het wel langer geduurd bij onze zoon. Maar hij heeft het gehaald!

Anita Verburg

Ik ben erg tevreden over de cursus. Leuke weetjes tussendoor en de opbouw, oefening, herhaling en toetsjes vond ik ook goed werken. Wij hebben vier zonen, waarvan er twee nu de cursus gedaan hebben... Ik ben erg tevreden over de cursus. Leuke weetjes tussendoor en de opbouw, oefening, herhaling en toetsjes vond ik ook goed werken. Wij hebben vier zonen, waarvan er twee nu de cursus gedaan hebben en geslaagd zijn. De anderen gaan het zeker ook volgen t.z.t.

Liesbeth

Zeer leuke opdrachten die nog leuker worden door de filmpjes en weetjes ertussen. De methode is goed te volgen en effectief.

Anouk

Wat een topcursus! Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd, de typecoach geeft snel en op een fijne manier extra aanwijzingen als het even lastig is. Mijn dochter was tot het einde aan toe enthousiast... Wat een topcursus! Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd, de typecoach geeft snel en op een fijne manier extra aanwijzingen als het even lastig is. Mijn dochter was tot het einde aan toe enthousiast en gemotiveerd en heeft erg goed leren typen. Ik ben er jaloers op!

Renske van Schie

Demotiverend

Reactie Picatypen:

Dank je voor je review. Er is inmiddels mailcontact geweest. De basis is met onze cursus gelegd, hopelijk lukt het leren typen met een klassikale cursus voor je zoon beter.

Laura Veer-de Booij

Met één woord te beschrijven; tevreden!
Zoon kon zelfstandig aan de slag en kon vragen stellen als er iets was.

Familie B

Erg leuke manier van leren, sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen.

Laura

Leuke vormgeving, afwisselend voor de kinderen. Tegen het einde werd het wel echt een 'moetje' dan is het leuke ervan af. We hebben het verder heel positief ervaren. Contact met ondersteuner is... Leuke vormgeving, afwisselend voor de kinderen. Tegen het einde werd het wel echt een 'moetje' dan is het leuke ervan af. We hebben het verder heel positief ervaren. Contact met ondersteuner is makkelijk, ook goed en simpel te bereiken voor de kinderen en snel antwoord. Het was overzichtelijk en voor ons als ouders was de voortgang ook goed te volgen. De tijdsinvestering die gedaan moet worden is haalbaar. De kinderen hebben goed blind leren typen.

Gerarda van Wolfswinkel

Mooie cursus, leuke weetjes.