8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox96% beveelt Picatypen aan!

Esther 't Jong

SterSterSterSterLege ster

Leuke opzet, interessante onderwerpen per land/werelddeel.

Ilse Verheijen

Positieve leermethode

T.M. Bevers

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Cursus ok, afsluiting beroerd. Kind krijgt geen papieren diploma in post.

Antwoord Picatypen

Het klopt dat we alleen een digitaal diploma versturen, dit diploma heeft evenveel waarde als een papieren diploma. We hebben naar aanleiding van je mail al uitgelegd dat het versturen van een diploma per post niet past in de huidige digitale tijd en in de prijsstelling van onze cursus. Bij andere aanbieders wordt er € 25,-- in rekening gebracht als je een diploma per post wilt ontvangen, of de prijs van het diploma zit in de veel duurdere cursusprijs inbegrepen! We begrijpen uiteraard dat het voor een kind geweldig is om een mooi tastbaar diploma in ontvangst te kunnen nemen. We versturen daarom een goed te printen diploma in PDF kort na het behalen ervan. Dit kan natuurlijk door de ouders geprint worden en aan het kind worden uitgereikt.

De block

Prettige en leuk

Marieke Yntema

SterSterSterSterLege ster

Ik vind het een leuke, toegankelijke typcursus met leuke verhaaltjes en weetjes.

Marieke

Voor het kind blijft iedere opdracht boeiend omdat door de wereldreis er steeds iets nieuws geleerd wordt

Renate

SterSterSterLege sterLege ster

Onze dochter heeft de lessen als prettig ervaren. Wel lastig om door te zetten als het niet lukt en je extra reisdagen krijgt

Iris Alvarez

Julian heeft altijd met veel plezier getypt en snel zijn diploma gehaald!

't Rijks

Mooie cursus, afwisselend en leerzaam

Lieke

Ok

Antwoord Picatypen

Dank je voor je review. Je gaf aan dat je het fijn gevonden had als je als ouders de voortgang van het kind had kunnen volgen. Die mogelijkheid is er zeker! In het account van de kinderen staat een zeer duidelijk Overzicht waarin precies te zien is welke bestemmingen er al gedaan zijn, bij welk level het kind is en wat de resultaten zijn bij de dagopdracht. Wat jammer dat hier niet naar gekeken is, of dat er even naar gevraagd is!

Sarah

super tof! leerrijk, vlotte vooruitgang

Bart

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Duurde lang door slechte feedback in de interface. Dit was erg demotiverend.

Antwoord Picatypen

Dank je voor je review. Tijdens de cursus heeft de typecoach zeer zorgvuldig en accuraat feedback gegeven op de resultaten en de aandachtspuntjes aangekaart. Er is meerdere keren extra uitleg gegeven over de juiste manier van typen, om foutjes te voorkomen en het blind typen goed in de vingers te krijgen. Ook na het behalen van het diploma is er nog contact geweest en is er een duidelijke uitleg gegeven over het belang van het goed lezen van de aanwijzingen bij een onlinecursus. Dat had naar onze mening een hoop frustratie kunnen schelen. Fijn dat de cursus met een diploma is afgesloten met een mooi resultaat!

Tinka

Intensieve cursus waar mijn kind goed van heeft leren blind typen. Bij vlagen wel heel frustrerend voor hem, maar door korte overzichtelijke opdrachten en werken met werelddelen toch goed vol te houden. Ook mooi vorm gegeven met filmpjes en leuke quizjes.

Saar

goede cursus

Lana Van Rompaey

Mijn dochter was heel gemotiveerd om haar diploma te halen en hiervoor elke dag te oefenen.

Picatypen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Picatypen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 februari 2014

Picatypen

De typecursus voor kinderen met superveel weetjes! Maak een wereldreis en ontdek de leukste weetjes over o.a. landen, mensen en dieren. In twaalf weken leer je razendsnel en foutloos typen met tien vingers. Al meer dan 250.000 kinderen hebben bij Pica Typen een typediploma behaald.

Willemsplein 2

5211 AK Den Bosch

Esther 't Jong

SterSterSterSterLege ster

Leuke opzet, interessante onderwerpen per land/werelddeel.

Ilse Verheijen

Positieve leermethode

T.M. Bevers

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Cursus ok, afsluiting beroerd. Kind krijgt geen papieren diploma in post.

De block

Prettige en leuk

Marieke Yntema

Marieke

Renate

Iris Alvarez

Julian heeft altijd met veel plezier getypt en snel zijn diploma gehaald!

't Rijks

Mooie cursus, afwisselend en leerzaam

Lieke

Ok

Sarah

super tof! leerrijk, vlotte vooruitgang

Bart

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Duurde lang door slechte feedback in de interface. Dit was erg demotiverend.

Tinka

Saar