Rein Boets
- Sterke punten
- Snel en correct
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Snelle topservice.
- Eindoordeel
- 5
Snelle topservice.
Een Picknicktas gekocht voor 2 personen. Dankzij de video's op de website was het makkelijk om de juiste tas uit te zoeken. Snelle levering. De tas voldoet volledig aan onze verwachting en is onmisbaar op onze lange wandeltochten.
Zeer snelle levering, zeer goede comunicatie, duidelijk website, straalt vertrouwen uit, goede prijs kwaliteitsverhouding
Wat op de site beloofd werd qua levering en kwaliteit was heel correct
Alles goed verlopen
Super ervaring
Snelle levering van een degelijk verpakte en mooie picknickmand!
zeer positief
Uitstekende service
Snelle en correcte levering
Ongelooflijk snel en professioneel service!
top !! goede service , mooi product!
Snelle bezorging. Goede kwaliteit
Vandaag bij jullie in de zaak de Oxford picknicktas gekocht. Wat een mooie zaak hebben jullie en wat een assortiment!!! Zo goed geholpen en geadviseerd!! Ben zo blij met de tas. We gaan volgende week op vakantie dus deze tas komt goed van pas.
Alles tiptop, snelle correcte levering.
Picknickmand.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Picknickmand.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Picknickmand.be
Nieuwendijk 2
5712 EM Someren
Wat op de site beloofd werd qua levering en kwaliteit was heel correct
Alles goed verlopen
Super ervaring
Snelle levering van een degelijk verpakte en mooie picknickmand!
zeer positief
Uitstekende service
Snelle en correcte levering
Ongelooflijk snel en professioneel service!
top !! goede service , mooi product!
Snelle bezorging. Goede kwaliteit
Alles tiptop, snelle correcte levering.
Picknickmand.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Picknickmand.be