8.9 /10

checkbox95% beveelt Pillowsonline aan!

Jenny

Snelle en goede levering

Wilma Zomerveld

Ondanks dat ik besloten had om het kussen te retourneren omdat het te hoog was hebben ze het snel afgehandeld en het geld gecrediteerd.

Goede service

Kussenkoper

Duidelijke overzichtelijke website, snelle en degelijke verzending plus goede communicatie

Karin

Top, snel, prijs-kwaliteit

JP

zorgvuldig en betrouwbaar!

bieden een perfect (Belgisch) product voor een scherpe prijs

Peter Hoevens

Lastig om online een keuze voor een kussen te maken zonder het te voelen. Toch op afstand prima geholpen in het maken van mijn definitieve keuze.

Snel antwoord op mijn vragen.

A.Willems

Zeer goed. Ik had een verkeerde maat besteld en daar werd niet moeilijk over gedaan. Binnen twee dagen had ik de juiste maat in huis.

Goede communicatie en snelle afhandeling.

TV

Pro-actieve klantenservice, het juiste artikel werd goed afgeleverd. Ik ben blij!

Ik werd gebeld omdat men dacht dat ik iets verkeerds besteld had: en dat klopte! Het artikel dat ik wilde bestellen was 10 euro duurder en die werden als korting gegeven. Echt heel fijn, een goede service!

Peters

Snel

Pebbie

SterSterSterHalve sterLege ster

Hoofdkussen besteld, levering volgende dag stond er. Die volgende dag een mail dat het niet op voorraad was en nog 3 werkdagen langer zou duren. Dat is jammer dat de voorraad op site niet lijkt te kloppen. Kussen voelde te hard aan. Op eigen kosten terug gestuurd. Nadat retour door Post.nl was afgeleverd had Pillow's Online binnen 30 minuten mijn retour verwerkt. Dat is wel onwijs snel dus daarvoor dikke pluim.

Retour afhandeling is super snel

G. Van Dal-Colpa

Order goed ontvangen

Direct vermeld dat product niet op voorraad was dus wat langer kon duren

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb kussenslopen besteld. Ik heb een paar maal gemaild en gevraagd waar ze blijven, maar ik krijg nul reactie!

Polat

Ik had de verkeerde hoes besteld, dit hebben ze meteen voor verzenden opgelost

Betrouwbaar

Brendina Pols

Super klantvriendelijk

Klantenservice

Pillowsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pillowsonline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2013

Pillowsonline

Dekbedden, hoofdkussen en bedtextiel online vertrouwd kopen, kwaliteits producten tegen een scherpe prijs! Bij ons vindt je merken zoals: Silvana, Castella, Cassenz, Butterfly, Polydaun, Vandyck, Dommelin, Lysdrap, Kayori, Mline, Pillowise, The Pillow, Snurk, Simmons.

Molenstraat 5

JP

zorgvuldig en betrouwbaar!

bieden een perfect (Belgisch) product voor een scherpe prijs

Peter Hoevens

Snel antwoord op mijn vragen.

A.Willems

Goede communicatie en snelle afhandeling.

TV

Peters