Van Driel Schoenen
We zijn super tevreden met onze nieuwe webshop van CS-Cart, Stefan bedankt voor je expertise en professionele hulp!
Heb mijn webwinkel hier gehost staan. Super goeie service, wordt direct via de mail een reactie gegeven en is altijd eerlijk. Verstand van webwinkels heeft stephan ook, heeft mij zo een paar hele goeie plugin s in mn webwinkel gezet waardoor hij sneller werd. echt een aanrader!!!!
Super! Stefan is een kanjer met CS-Cart. Hij weet waar hij het over heeft.
Staat altijd direct voor je klaar, eerlijke prijzen en goede resultaten
Zeer behulpzaam en altijd direct een reactie. Echt een aanrader.
Hij helpt mij regelmatig met mijn wordpres site wanneer het boven mijn pet gaat. Altijd een oplossing en altijd snel. TOP!
Veel verstand van zaken, erg goede service, en meedenkend. Top bedrijf!
Een bedrijf waar ik op kan vertrouwen. Een bedrijf met verfrissende ideeen. En een fantastische samen werking.
I am very satisfied and happy for very productive advice i am receiving from this Pix&Pages and excellent design and web-development implementation they are managing. In my opinion for all today's growing business it is necessary to have a clear, neat, on time and well organized management with the companies you are cooperating. Pix&Pages is exactly the same !
Geholpen met SEO optimaliseren van mijn website. Duidelijke uitleg en goed resultaat!
P&P heeft vandaag de nieuwe release van Hobbygigant.nl en edding-shop.nl geïnstalleerd. Keurig binnen de afgesproken tijd en de aanpassingen werden snel verricht.
Via studenten aan Tio zijn wij terecht gekomen bij Pix & Pages. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Pix & Pages. Je wordt niet alleen goed geholpen, er wordt ook met je meegedacht! Daarnaast is Pix & Pages erg goed te bereiken voor overleg
Pix & Pages beperkt zich niet tot uitvoering van webdesign, maar denkt mee in het oplossen van problemen. Daarnaast is Pix & Pages zeer goed bereikbaar voor overleg en worden zaken direct opgepakt. Een prettige manier van samenwerken en professioneel advies. Dat kun je van Pix & Pages verwachten.
Als TIO student hebben wij een Wordpress website moeten opzetten, waarbij de hosting is aangeboden door Pix & Pages. De aanvraag ging super snel en als we iets niet wisten kon ik gewoon bellen, dan kreeg ik meteen een antwoord. Ik ben super tevreden!
Pix & Pages verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pix & Pages heeft de volgende resultaten bereikt:
Pix & Pages
Grote Spuistraat 18
3311GE Dordrecht
Super! Stefan is een kanjer met CS-Cart. Hij weet waar hij het over heeft.
Staat altijd direct voor je klaar, eerlijke prijzen en goede resultaten
Zeer behulpzaam en altijd direct een reactie. Echt een aanrader.
Veel verstand van zaken, erg goede service, en meedenkend. Top bedrijf!
Pix & Pages heeft de volgende resultaten bereikt:
Pix & Pages