10 /10

checkbox100% beveelt Pix & Pages aan!

Van Driel Schoenen

We zijn super tevreden met onze nieuwe webshop van CS-Cart, Stefan bedankt voor je expertise en professionele hulp!

wanka s winkeltje

Heb mijn webwinkel hier gehost staan. Super goeie service, wordt direct via de mail een reactie gegeven en is altijd eerlijk. Verstand van webwinkels heeft stephan ook, heeft mij zo een paar hele goeie plugin s in mn webwinkel gezet waardoor hij sneller werd. echt een aanrader!!!!

Stofzuigerzakkenexpert.nl

Super! Stefan is een kanjer met CS-Cart. Hij weet waar hij het over heeft.

Kleinveeservice

Staat altijd direct voor je klaar, eerlijke prijzen en goede resultaten

Douglas Horchner

Zeer behulpzaam en altijd direct een reactie. Echt een aanrader.

van Dongen Piano's

Hij helpt mij regelmatig met mijn wordpres site wanneer het boven mijn pet gaat. Altijd een oplossing en altijd snel. TOP!

Kebo Dierenspeciaalzaak

Veel verstand van zaken, erg goede service, en meedenkend. Top bedrijf!

Jubotrading Erik A. Jutte

Een bedrijf waar ik op kan vertrouwen. Een bedrijf met verfrissende ideeen. En een fantastische samen werking.

Comfomart B.V.

I am very satisfied and happy for very productive advice i am receiving from this Pix&Pages and excellent design and web-development implementation they are managing. In my opinion for all today's growing business it is necessary to have a clear, neat, on time and well organized management with the companies you are cooperating. Pix&Pages is exactly the same !

van Dongen Piano's

Geholpen met SEO optimaliseren van mijn website. Duidelijke uitleg en goed resultaat!

Hobbygigant.nl

P&P heeft vandaag de nieuwe release van Hobbygigant.nl en edding-shop.nl geïnstalleerd. Keurig binnen de afgesproken tijd en de aanpassingen werden snel verricht.

Wander and more

Via studenten aan Tio zijn wij terecht gekomen bij Pix & Pages. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Pix & Pages. Je wordt niet alleen goed geholpen, er wordt ook met je meegedacht! Daarnaast is Pix & Pages erg goed te bereiken voor overleg

anonymous

Pix & Pages beperkt zich niet tot uitvoering van webdesign, maar denkt mee in het oplossen van problemen. Daarnaast is Pix & Pages zeer goed bereikbaar voor overleg en worden zaken direct opgepakt. Een prettige manier van samenwerken en professioneel advies. Dat kun je van Pix & Pages verwachten.

anonymous

Als TIO student hebben wij een Wordpress website moeten opzetten, waarbij de hosting is aangeboden door Pix & Pages. De aanvraag ging super snel en als we iets niet wisten kon ik gewoon bellen, dan kreeg ik meteen een antwoord. Ik ben super tevreden!

Pix & Pages verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pix & Pages heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

Pix & Pages

Een website of webwinkel maken kan (bijna) iedereen. Een succesvolle e-business starten, daar heb je hulp bij nodig. Pix & Pages helpt u graag. Naast webdesign en e-commerce doen wij ook maatwerk, online marketing en webhosting!

Grote Spuistraat 18

3311GE Dordrecht

Van Driel Schoenen

wanka s winkeltje

Stofzuigerzakkenexpert.nl

Super! Stefan is een kanjer met CS-Cart. Hij weet waar hij het over heeft.

Kleinveeservice

Staat altijd direct voor je klaar, eerlijke prijzen en goede resultaten

Douglas Horchner

Zeer behulpzaam en altijd direct een reactie. Echt een aanrader.

Kebo Dierenspeciaalzaak

Veel verstand van zaken, erg goede service, en meedenkend. Top bedrijf!

Jubotrading Erik A. Jutte

Comfomart B.V.