Céline (Morres & Company)

Peter geeft op een prettige en duidelijke manier training. De InDesign training had hij naar onze wensen voorbereid en ook tijdens de training was er veel ruimte voor aanvullende vragen en weet hij... Peter geeft op een prettige en duidelijke manier training. De InDesign training had hij naar onze wensen voorbereid en ook tijdens de training was er veel ruimte voor aanvullende vragen en weet hij overal het antwoord op! Voor alle designers (van junior tot senior) in ons team waren het leerzame, interessante en leuke dagen. Ook de video's die hij met ons heeft gedeeld en waar we nu nog op terug kunnen vallen zijn heel waardevol.

InDesign

Nina van Hamont - Banketbakkerij Merba B.V.

Goede en leuke training waarbij we veel hebben geleerd in een korte tijd. Door gebruik te maken van actuele voorbeelden uit de praktijk konden we na de training gelijk met onze eigen artworks aan de... Goede en leuke training waarbij we veel hebben geleerd in een korte tijd. Door gebruik te maken van actuele voorbeelden uit de praktijk konden we na de training gelijk met onze eigen artworks aan de slag. Peter geeft duidelijk en enthousiast uitleg. Ook neemt hij tijdens de cursus korte instructie filmpjes op die je naderhand nog terug kunt kijken. Super fijn, Pixels & Pagina's van Peter Maas is daarom een echte aanrader!

Illustrator cursus

Lia van Erp / Gemeente Heusden

Ik vond de cursus van Peter goed. Het betreft echt maatwerk, aangepast aan de kennis en behoefte van de cursist.

Indesign

Lynette

De cursus was uitgebreid, fijne uitleg en veel ruimte voor vragen/verzoeken. Heel prettige manier van een cursus volgen!

Illustrator

Bianca Wesseling

De cursus heeft me zeer veel inzicht gegeven! Peter legt alles heel helder en geduldig uit. Het is ook super fijn dat hij al geprepareerde documenten heeft waar je mee kunt oefenen. En hij laat ook... De cursus heeft me zeer veel inzicht gegeven! Peter legt alles heel helder en geduldig uit. Het is ook super fijn dat hij al geprepareerde documenten heeft waar je mee kunt oefenen. En hij laat ook genoeg materiaal achter om alles nadien nog in te kunnen zien.

Cursus toegankelijke pdf

Linda Avans Hogeschool

Heldere uitleg van functionaliteiten, duidelijke voorbeelden en fijn dat je dit later nog terug kunt kijken.

Het maken van interactieve PDF's

Ray Hagemans (Grofalex)

Zeer effectief, wat ik enorm fijn vind is, dat Peter inhoudelijk ingaat op de software die ik vervolgens nodig heb om mijn bedrijfstemplates op te kunnen bouwen. De lokale lunch die wordt geregeld... Zeer effectief, wat ik enorm fijn vind is, dat Peter inhoudelijk ingaat op de software die ik vervolgens nodig heb om mijn bedrijfstemplates op te kunnen bouwen. De lokale lunch die wordt geregeld door Peter is zonder twijfel 5 sterren waard.

Indesign cursus voor beginners

Manfred Gstrein

De cursus was zeer informatief, en inhoudelijk zeer goed. Goede cursusmateriaal en voorbeelden. Heb er zeer veel van geleerd, en het is nu allemaal veel duidelijker geworden hoe het werkt met... De cursus was zeer informatief, en inhoudelijk zeer goed. Goede cursusmateriaal en voorbeelden. Heb er zeer veel van geleerd, en het is nu allemaal veel duidelijker geworden hoe het werkt met toegankelijkheid van pdf bestanden.

Cursus toegankelijke pdf

Lisa Rienks

E cursus was heel waardevol voor mij. Peter nam de tijd en legt elk onderdeel nauwkeurig uit. Hij heeft veel kennis en controleert ook altijd even of je het begrijpt. Tijdens de les maakt hij ook... E cursus was heel waardevol voor mij. Peter nam de tijd en legt elk onderdeel nauwkeurig uit. Hij heeft veel kennis en controleert ook altijd even of je het begrijpt. Tijdens de les maakt hij ook handige MP4’s met uitleg.

Druktechnieken

Greengiving

De cursus was helemaal op maat gemaakt voor ons team. Op deze manier kregen we wat we nodig hadden, niet te veel en niet te weinig. Peter legt alles rustig uit en maakt daarnaast nog handige mp4s... De cursus was helemaal op maat gemaakt voor ons team. Op deze manier kregen we wat we nodig hadden, niet te veel en niet te weinig. Peter legt alles rustig uit en maakt daarnaast nog handige mp4s zodat we, na alle informatie van de cursus, dit nog eens rustig terug kunnen kijken.

Een cursus op maat