Rian van Elst

De training werd bij mij op locatie gegeven. Voor mijn werk hoef ik maar een klein/bepaald gedeelte van InDesign te gebruiken. Een algemene InDesign training zou daarom niet bij mij passen. We... De training werd bij mij op locatie gegeven. Voor mijn werk hoef ik maar een klein/bepaald gedeelte van InDesign te gebruiken. Een algemene InDesign training zou daarom niet bij mij passen. We werkte met praktijkvoorbeelden, dus het was meteen toepasbaar. Ook de persoonlijke instructievideo's die ik heb gekregen zijn van grote meerwaarde. Peter legt alles rustig en duidelijk uit.

Karlijn

Hele fijne tweedaagse cursus helemaal afgestemd op eigen behoeften.

Roline

In twee dagen ontzettend veel geleerd over Illustrator. Peter legt goed, duidelijk en geduldig uit en heeft op alle vragen antwoord. In de training is voldoende tijd om zelf ook te oefenen met de... In twee dagen ontzettend veel geleerd over Illustrator. Peter legt goed, duidelijk en geduldig uit en heeft op alle vragen antwoord. In de training is voldoende tijd om zelf ook te oefenen met de nieuwe vaardigheden. Tijdens de cursus sloot Peter goed aan bij onze behoefte en de het soort infographics dat wij voor ons werk (willen) maken. Alles wat ik geleerd heb, kan ik dagelijks in mijn werk toepassen: het maken van infographics is er dankzij de training een stuk makkelijker én leuker op geworden! En ook mijn collega's zijn enthousiast over de creatievere infographics die we nu kunnen maken. Heel erg bedankt, Peter!

Fabian Knapen

Peter is een goede docent, geduldig en erg gastvrij. In een middag veel bijgeleerd over InDesign. Ik kan deze cursus zeker aanraden aan eenieder die geïnteresseerd is in vormgeving of zijn kennis... Peter is een goede docent, geduldig en erg gastvrij. In een middag veel bijgeleerd over InDesign. Ik kan deze cursus zeker aanraden aan eenieder die geïnteresseerd is in vormgeving of zijn kennis wil bijspijkeren.

Audrey

Ik heb de training als erg prettig ervaren. Met veel rust en een duidelijke uitleg werd de stof mij beetje bij beetje helder. De duidelijke filmpjes achteraf zijn een goede houvast voor de kleine... Ik heb de training als erg prettig ervaren. Met veel rust en een duidelijke uitleg werd de stof mij beetje bij beetje helder. De duidelijke filmpjes achteraf zijn een goede houvast voor de kleine kneepjes. Mochten we weer willen uitbreiden weten we je zeker weer te vinden, dankjewel!

Wessel

Goede, heldere uitleg. Peter speelt heel goed in op wat jij nodig hebt in de training.

Ik heb fijne, rustige uitleg gekregen met waar ik mee bezig was en werd goed gemotiveerd.

Dankjewel Peter!

L. Dekker

Ik heb een cursus Adobe Illustrator (gevorderd) mogen volgen van 2 dagen, en ben hier meer dan tevreden over.
De cursus was volledig op mij en mijn dagelijkse werkzaamheden afgestemd (in...
De cursus was volledig op mij en mijn dagelijkse werkzaamheden afgestemd (in overleg).
Ik dacht dat ik al aardig wat wist van het programma, maar heb toch weer voldoende nieuwe dingen geleerd.
Hij legt alles duidelijk uit en neemt na afloop van de cursus (richting het einde) voldoende tijd om de evalueren*.
*Wat hebben we de hele dag gedaan? Snap je alle dingen die we hebben doorlopen? Zijn er nog meer dingen die je wilt weten? etc. etc.

Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een leuke en vooral leerzame cursus.

Arnaut

Fijne docent, veel kennis en ervaring. Neemt de tijd om alles rustig uit te leggen.

Gertie Van Driel

Prettig om met Peter samen lessen te volgen. Hij is geduldig en secuur. Laat jou ook zien wat er meer mogelik is. Allemaal op je eigen niveau. Door 1 op 1 les ben ik heel veel wijzer geworden Nu... Prettig om met Peter samen lessen te volgen. Hij is geduldig en secuur. Laat jou ook zien wat er meer mogelik is. Allemaal op je eigen niveau. Door 1 op 1 les ben ik heel veel wijzer geworden Nu natuurlijk oefenen en deze skils inzetten. Dank Peter
Aanrader dus.

Nadine

Zeer intensieve en leerzame cursus. Een aanrader!