9.9 /10

checkbox100% beveelt Pixl aan!

FSC

Prettige samenwerking

Beschrijf hier jouw ervaring
We werken al sinds 2015 samen met Pixl. Zij beheren zowel onze Nederlands- als ook de Duitstalige Ads campagnes. De samenwerking is prettig. Erwin, Rink en Erik weten waarover ze het hebben en pakken het gestructureerd aan.

Richard Zwarts/ DBZ Strategische Creatie

Aardige doelgerichte specialisten

Beschrijf hier jouw ervaring
Op een prettige manier samenwerken aan een voor de klant goed resultaat. Helpen, meedenken, realistisch en afspraak = afspraak. Fijn:)

Schelte Brandsma

Betrouwbaar en ervaren

Beschrijf hier jouw ervaring
Wij vinden de samenwerking met (o.a.) Erwin prettig. De kernwaarden betrouwbaarheid en ervaring zijn voor ons belangrijk en vinden we bij Pixl terug.

Care4More

Kies bij Google Ads voor Pixl

Beschrijf hier jouw ervaring
Pixl heeft veel kennis en kent veel trucjes op het gebied van online marketing. Al 3 jaar brengen we onze Google ads campagne met succes onder bij Pixl. Pixl is daarbij proactief en draagt ook oplossingen aan als er zich problemen voordoen.

Platenenprofielen.nl

Professioneel!

Beschrijf hier jouw ervaring
Zeer professioneel, altijd feedback en zeer meedenkend. Heel anders dan wij gewend zijn! Ze zijn altijd bereikbaar en hebben kennis van zaken. Zeer zeker een dikke aanrader!

Wilco Fennema - Frisian Sailing Company

Echte meerwaarde

Beschrijf hier jouw ervaring
Erwin en Rink denken echt met je mee, zorgen dat ze je business begrijpen voordat ze beginnen. Ze werken heel gestructureerd en maken alles meetbaar en inzichtelijk. Nu vond ik, voordat ik met Pixl in zee ging, dat mijn Adwordscamapgnes best goed stonden, maar binnen 6 maanden hebben ze m'n CTR bijna verviervoudigd. Ik krijg netjes op m'n kop als er landigspagina's beter kunnen en hebben daarin altijd gelijk. Ze hebben maar 1 doel: ons verderhelpen. Heerlijke samenwerking!

VDM Woningen

Altijd bereikbaar!

Beschrijf hier jouw ervaring
Pixl is voor ons altijd bereikbaar! Als het nu gaat om een online strategie voor een nieuw woonproject of om online advertenties voor onze open dagen. Pixl weet altijd de juiste doelgroep te bereiken door samen te sparren en door te kijken naar data van vorige campagnes.

Extra Cura BV

Top!

Beschrijf hier jouw ervaring
Site was door boefjes bewerkt. Erwin had dit met zijn team binnen een dag opgelost voordat mijn klanten er last van kregen.

Geert Kuurstra | Online Media Koffer

Liefde voor het vak!

Beschrijf hier jouw ervaring
Voor een aantal projecten schakelen we Pixl in om te ondersteunen bij de aanpak van online marketing. De samenwerking is altijd prettig en pro-actief. Het team van Pixl is erg kundig en weet goed wat er speelt in de markt. Beide voeten op de grond en geen luchtverkoop. Heel prettig!

Byzonder Ontwerp

Kundig en helder!

Beschrijf hier jouw ervaring
Pixl en Byzonder werken samen voor TEVU. Ik heb pixl leren kennen als een zeer kundig team die je online grote stappen laat maken. Zonder poespas, helder en met beide voeten op de grond. Een prettige samenwerking!

VitalSelect

Langdurige samenwerking met Pixl!

Beschrijf hier jouw ervaring
Met Pixl zijn we al enige jaren onderweg. Erwin heeft ons geholpen bij de opstart van ons bedrijf en met hem zijn we langzaam online aan het groeien. Zijn groei heeft ons zeker ook geïnspireerd en wij hopen op een mooie, constructieve en langdurige samenwerking.

Zpeer.nl

Echte experts

Beschrijf hier jouw ervaring
Bij pixl werken echte experts die je goed op weg helpen bij je 'online' onderneming. Dankzij de expertise van Pixl is onze website snel uitgegroeid tot wat het is vandaag

BERBER communicatie

Echte specialisten

Beschrijf hier jouw ervaring
Sinds het voorjaar van 2015 werk ik samen met Pixl. Wat een plezierig, flexibel en kundig bedrijf! Ze weten niet alleen alles over online marketing en advertising, ze weten het ook nog eens helder over te brengen. Van onderbouwd advies, via het volledig inregelen campagnes tot heldere rapportages: ik ben helemaal tevreden! Ik beveel Pixl dan ook regelmatig bij anderen aan.

Maarten Stevens 8D Games

Kristische meedenkers

Beschrijf hier jouw ervaring
Met Pixl, in mijn geval Erwin, heb ik samengewerkt in meerdere projecten en onder andere Facebook campagnes. Het kritische meedenken is erg prettig en daarnaast steeds een snelle en professionele reactie op mijn vragen. Kortom: goed bevallen!

Pixl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pixl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 oktober 2016

Pixl

Sinds 2012 werken we dagelijks aan het online succes van onze opdrachtgevers. Dat doen we altijd met de focus op resultaat en in samenwerking met de opdrachtgever.

Sixmastraat 3

Liefde voor het vak!

Byzonder Ontwerp

Kundig en helder!

VitalSelect

Langdurige samenwerking met Pixl!

Zpeer.nl

Echte experts