Peter Serflex Solutions B.V.
Een net bedrijf welke snel actie ondernemen om de klant te voorzien in de juiste hoogwerker.
- Product of service:
- Alleen spullen in de verhuur
Helemaal super
Professioneel en snel
Uitstekend!!
Goede ervaring
Vertrouwd
Goed bedrijf en komt afspraken goed na.
alles keurig en netjes op tijd geleverd zoals gevraagd. En prettige samenwerking met Revy Verbeek.
Vakbekwaam bedrijf weten waar ze het over hebben , met top service en vriendelijkheid
Super bedrijf. Komt afspreken na. goede prijzen, flexibel contact en vriendelijk personeel
PJH Hoogwerker Verhuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PJH Hoogwerker Verhuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel en snel
Uitstekend!!
Goede ervaring
Vertrouwd
Goed bedrijf en komt afspraken goed na.
PJH Hoogwerker Verhuur heeft de volgende resultaten bereikt:
PJH Hoogwerker Verhuur