Zakelijk Zicht B.V.
Zeer goede service, snelle afhandeling, duidelijke stappen
professioneel en vlot
Heel duidelijk, goed geholpen
prima; goede service en vlotte afhandeling
Heel goed. Vriendelijk en snel.
Zeer goede service en flexibiliteit! Klantvriendelijk.
Uitstekend
Prima. Certificaat was snel geregeld.
Snel, duidelijk en conform afspraak
Wij zijn heel goed geholpen door PKIpartners met het proces om een nieuw certificaat aan te vragen.
Heel goed
Prima, duidelijke uitleg en vlotte installatie
Snelle service, snelle reactie. Heel duidelijke uitleg
certificaat aanvraag via PKIpartners
PKIpartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt:
PKIpartners
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum
Zeer goede service, snelle afhandeling, duidelijke stappen
professioneel en vlot
Heel duidelijk, goed geholpen
prima; goede service en vlotte afhandeling
Heel goed. Vriendelijk en snel.
Zeer goede service en flexibiliteit! Klantvriendelijk.
Uitstekend
Prima. Certificaat was snel geregeld.
Snel, duidelijk en conform afspraak
Heel goed