Alexandra Jones
Goed! Heel prettig geholpen in de winkel. Ook de transporteur was goed.
Zeer prettig en goede adviezen.
Mooie spullen en showroom
Super! Goed ontvangen in de winkel. Duidelijk de tijd voor advies en mochten ook stalen mee naar huis nemen.
Goed en gezellig
*****
Ervaring met Dimitri positief. Daarna erg ontevreden over het gebrek van communicatie en slechte afhandeling.
Gewoon fantastisch! Betrokken, vakkundig en erg begaan met de klant!
Mooie winkel/showroom met plezierig en deskundig personeel. Altijd leuk om er design meubilair te bekijken.
Vakkundig geholpen.
Prettige medewerkers, goede en uitgebreide adviezen ook als jullie een klein aanvullend product niet zelf verkopen, jullie nemen ook ruim de tijd voor je klanten
Plezierig
Perfect, deskundig personeel
Prima ontvangst
Prima, goede service
Plaisier Interieur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Plaisier Interieur heeft de volgende resultaten bereikt:
Plaisier Interieur
Lagendijk 99
2981 EK Ridderkerk
Goed! Heel prettig geholpen in de winkel. Ook de transporteur was goed.
Zeer prettig en goede adviezen.
Mooie spullen en showroom
Goed en gezellig
*****
Gewoon fantastisch! Betrokken, vakkundig en erg begaan met de klant!
Vakkundig geholpen.
Plezierig