Carlo

Snelle afhandeling en levering.

De gravering had iets duidelijker/dieper gemogen.

Rob Sanou

Geweldige mensen en vooral kenners, ik kocht een G Shock horloge bij ze en elke keer verdomde dat ding het om automatisch op zomertijd te springen en wintertijd deed hij wel gewoon, werd super... Geweldige mensen en vooral kenners, ik kocht een G Shock horloge bij ze en elke keer verdomde dat ding het om automatisch op zomertijd te springen en wintertijd deed hij wel gewoon, werd super opgelost door deze toppers

garantie is hier nu eens niet tot de deur maar gaat veel verder dan dat en daar vertrouw ik op

werkelijk niet een

Kees Razenberg

Gister de nieuwe g shock Mudmaster besteld. Vandaag al in huis. Echt prachtig horloge. Voor de bestelling even gebeld omdat dit horloge nog maar net op de markt is. Echt prima uitleg gekregen.... Gister de nieuwe g shock Mudmaster besteld. Vandaag al in huis. Echt prachtig horloge. Voor de bestelling even gebeld omdat dit horloge nog maar net op de markt is. Echt prima uitleg gekregen. Daarna meteen besteld. Kan Plaza Juwelier iedereen aanbevelen !!! Oh ja....Als kadoo prachtige horlogekist bijgesloten. Chapeau Plaza Juwelier !!!!

Top !

Duidelijke informatie en perfecte levering ! Sieraden graveren !!

1ste keer besteld erg goed bevallen zou zo weer wat bestellen.

Goede service. Als heel prettig ervaren

Eigen initiatief genomen om preventief problemen te voorkomen

Prima afgehandeld

Ray Arendsen

Service was top! Zowel het contact via de chat functie van de website als de levering van de bestelling!!

Chat functie van de site!

Bij mij horloge stond dat hij op voorraad was, echter vertelde de medewerker op de chat dat hij nog besteld moest worden. Waardoor de levering iets later was

Horloge bleek toch niet op voorraad te zijn. Echter werd adequaat op gereageerd. Levertje was 2 weken, maar horloge werd binnen 1 week alsnog geleverd! Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.