GAH van Elk

Klantvriendelijke bejegening en prima service. Wel erg jammer dat bij mijn toegestuurde horloge geen Nederlandse gebruiksaanwijzing was toegevoegd.

Goede ervaring

Inmiddels 1 bestelling gedaan en zeer goede ervaring mee. De bestelling werd snel en nauwkeurig verzonden.

Phill Taylor

Dezelfde middag dat ik een horloge had besteld via de website, kreeg ik een telefoontje van (ik denk) de eigenaar.
Hij had net het laatste horloge van dat type verkocht, maar nog niet...
Hij had net het laatste horloge van dat type verkocht, maar nog niet aangepast op de website.
Hij bood ons een gelijkwaardig type aan, deze was duurder.
Maar om ons niet teleur te stellen en hij vond dat het zijn fout was, kregen we het voor dezelfde prijs.
Erg blij met het nieuwe horloge.
Superservice!!

Zeer snelle telefonische reactie en direct het probleem naar volle tevredenheid opgelost.

Itsara Nimmano

Uitstekende service

Don

Als elk bedrijf zo met haar klanten zou omgaan zou het woord "klacht" uit de Nederlandse taal verdwijnen! Wij hebben hier twee horloges besteld die we graag wilden laten graveren. Ik was onder de... Als elk bedrijf zo met haar klanten zou omgaan zou het woord "klacht" uit de Nederlandse taal verdwijnen! Wij hebben hier twee horloges besteld die we graag wilden laten graveren. Ik was onder de indruk van de vriendelijkheid, servicebereidheid en het meedenken met de klant. De horloges zijn op tijd geleverd, en waren feestelijk verpakt en met grote zorg verzonden. Als extra zat er een cadeau in de vorm van een horlogebox bij. Op het aankoopbewijs was zelfs een handgeschreven felicitatie aangebracht. Wij zijn erg blij met onze horloges en kunnen iedereen van harte aanraden om zaken te doen met dit bedrijf.

Servicebereidheid, vriendelijkheid en het nakomen van gemaakte afspraken,

Geen verbeterpunten onderkend.

Prima zaken doen. Goede prijzen en vlotte service. Prima communicatie via e-mail.

Super goede service !
Een aanrader.

Het bestelde horloge bleek toch niet leverbaar, maar super opgelost !

Ik heb een casio g-shock horloge besteld, had er eerst een paar vragen over. ik ben snel en vriendelijk geholpen. volgende keer zal ik hier zeker weer kijken.

klantvriendelijkheid

Netjes persoonlijk op de hoogte gesteld over de verandering van mijn bestelling. Zeer klant vriendelijk!