H. Zijlstra

Snelle levering, scherpe prijs en een persoonlijke noot, ik ben zeer positief over dit bedrijf en kan het iedereen aanraden!

Opvallend positief vond ik de handgeschreven reactie vermeld op de leveringsbrief. Zo'n persoonlijke boodschap ben ik nooit ergens anders tegengekomen. Bovendien was het geleverde horloge zeer goed... Opvallend positief vond ik de handgeschreven reactie vermeld op de leveringsbrief. Zo'n persoonlijke boodschap ben ik nooit ergens anders tegengekomen. Bovendien was het geleverde horloge zeer goed verpakt!

R de Nooij

Zeer snelle levering, en gemakkelijke website.

Mark Kortenhoeven

Zeer tevreden over het bestelde horloge en de verwerking van mijn bestelling ! Ook gecharmeerd door de met de hand geschreven boodschap op de factuur !

Ja , opvallend was dus de handgeschreven boodschap !

Een klein minpuntje dan ... geen ! na de gravering MARK en dat is jammer , want dat ... MARK! ... dus staat altijd bij een cadeau dat ik iemand geef . Overigens in dit geval geen ramp , want ik... Een klein minpuntje dan ... geen ! na de gravering MARK en dat is jammer , want dat ... MARK! ... dus staat altijd bij een cadeau dat ik iemand geef . Overigens in dit geval geen ramp , want ik ben het horloge door omstandigheden gewoon zelf gaan dragen :-)

mr. L.JJager

Top prestatie voor een eerlijke prijs, geen verborgen voorwaarden.

Keurig nette gravure achter op horloge TOP

Jongeling

Mijn eerste keer dat ik besteld heb bij Plaza Juwelier. Website is overzichtelijk en kon alles makkelijk vinden. Wel mis ik, bij een zoekopdracht via tablet/smartphone, modellen die ik via de pc wel... Mijn eerste keer dat ik besteld heb bij Plaza Juwelier. Website is overzichtelijk en kon alles makkelijk vinden. Wel mis ik, bij een zoekopdracht via tablet/smartphone, modellen die ik via de pc wel zien. Bestelling en betaling is soepel verlopen. Netjes verzonden incl. een leuke horloge-kist. Zeker een plek waar ik terug kom!

Keuze, bestel gemak.

Extra product foto's is iets, wat verbeterd kan worden.

Heb onlangs een horloge besteld, was een dag later al binnen. Er was een persoonlijk berichtje op de bon gezet, erg leuk detail!

Snelle levering, goede prijs tov andere sites. Ik vond het handgeschreven briefje op de bon ontzettend leuk!

S.Jones

Zeer vriendelijk.

Zeer vriendelijk.

A. Smit

Bestelling Uboat horloge!
Betrouwbaare juwelier, doet wat ze zeggen.

Super service!! Goed geholpen en snelle levering.
Ook hartelijk dank voor de mooie gravering in de gesp van de Uboat.

Erg klantvriendelijk. Meteen een telefoontje als iets niet meer op voorraad is. Kortom geweldige service

Klantvriendelijkheid, meedenken, nette prijs

Goed en netjes, ze belden nog na welke kleur doos voor de horloges ik graag wilde hebben