Bram
Heel goed.
Correct, woensdag bestelling geplaatst en vrijdag geleverd. Mooie kwaliteit plinten. Zeker een aanrader.
Snel en goede kwaliteit
prima service
2e keer dat we hebben besteld. Beide keren een zeer goede ervaring: plinten zijn precies als afgebeeld en omschreven, grote diversiteit aan keuze en snelle levering.
goede uitgebreide product overzicht
Prima. Uitgebreid aanbod en goede service.
Top firma. Plinten besteld om af te halen. Toen ik er was, gesproken met de verkoop en ter plekke andere plinten mogen meenemen. Deze waren voordeliger en ik kreeg het verschil de volgende dag teruggestort. Lekkere koffie gedronken en dus een heel fijne ervaring.
Tevreden!
Plinten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Plinten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed.
Snel en goede kwaliteit
prima service
goede uitgebreide product overzicht
Prima. Uitgebreid aanbod en goede service.
Tevreden!
Plinten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: