Farid Hasnaoui
- Beschrijf hier uw ervaring met Plusman
- Uitstekend
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
- Eindoordeel
- 5
Je krijgt niet al je geld terug
Op 20 april een bestelling geplaatst en ben nog aan het wachten wanneer mijn bestelling gaat toekomen. Reeds enkele emails geplaatst maar nog geen antwoord ontvangen. Via de telefoon krijg je enkel een wacht melodie ! Hopelijk verloopt alles correct en mag ik toch nog hopen op levering binnenkort. Opvolging laat te wensen over.
Het duurde wel heel lang voor ik de pyjama bezorgt kreeg
prima
Zeer goed
slecht
Ik ben tevreden over plusman u
Wachten, wachten en nog eens wachten en dan lezen bij Google: TIJDELIJK GESLOTEN????
De levering was lang, maar dat was van te voren aangegeven. De kwaliteit van de trainingsbroek is niet goed. Productiefout
Het bestelproces was prima, toen begon het lange wachten. Na de aangegeven periode te hebben gewacht, gemaild. Toen bleek dat mijn product beschadigd was aangekomen bij hen, tof dat ze dat controleren en dan een nieuwe laten opsturen, maar dan even een mailtje naar mij als consument was fijn geweest. Weer wachten, nu dan de broek binnen. Maar is het de verkeerde maat. Nu had ik al expres een maat groter besteld dat in de maattabel aangegeven stond. Dus hij past wel, maar niet zo comfortabel als ik misschien zou willen. Maar ik ga niet weer wachten dus laat ik het zo. De broek is verder goed van kwaliteit en het was netjes opgestuurd. Dus al met al, wat plus en minpunten.
Iets retour gestuurd en netjes direct terugbetaald
Zeldzame fleece hier gevonden
Het duurt altijd bijna 2 weken tot een bestelling binnenkomt. Dat zou sneller mogen.
Plusman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Plusman heeft de volgende resultaten bereikt:
Je krijgt niet al je geld terug