Plusman

Prijs / kwaliteitsverhouding

A.R Smilda

Klopt allemaal met de bestelling die wij hebben gedaan.

De grote maten waar wij op zijn aangewezen.

Duidelijk

Snel en correct

Peter Termijn

Goede levering

Fijn voor een maatje meer

Bart

De site werkt heel goed en de service ook, alleen kom ik steeds weer opnieuw tot de vaststelling dat mijn bestelde goederen plots niet meer leverbaar zijn en probeert men steeds iets anders in de... De site werkt heel goed en de service ook, alleen kom ik steeds weer opnieuw tot de vaststelling dat mijn bestelde goederen plots niet meer leverbaar zijn en probeert men steeds iets anders in de plaats te leveren, er steen veel dingen op die zogenaamd voorradig zijn maar als je ze bestelt en betaalt krijg je achteraf de melding dat men ze niet meer kan leveren, ware het niet beter ze dan van de site af te halen ?

R.Hemmes

Prima hoor

Gewoon goed

jeroen

Erg goed! Snelle levering, de juiste maten. Sommige maat broeken zijn wel snel uitverkocht. Ik wou eerst kijken hoe hij zat, dat was goed. 2 dagen later wou ik er nog een bestellen en toen waren ze... Erg goed! Snelle levering, de juiste maten. Sommige maat broeken zijn wel snel uitverkocht. Ik wou eerst kijken hoe hij zat, dat was goed. 2 dagen later wou ik er nog een bestellen en toen waren ze er niet meer..lol.. gewoon pech! Ik kijk nu 2 keer per week ff..fijne winkel!

Duidelijk en snel..

Jack

Perfecte kledingwinkel wanneer je een maatje méér hebt

Ruime keuze
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goed en duidelijk retour proces

Ik heb twee overhemden besteld van het zelfde model alleen met een andere kleur. Alleen heb ik twee overhemden gekregen die niet hetzelfde model waren. Daardoor ga ik beide overhemden retour zenden.

Snelle levering maar verkeerde artikelen

G. van Straten

3 Shirts online besteld, alle maat 5X.
2 Stuks ontvangen in maat 8X en 1 maal 6X.

Eerdere levering(en) door uw bedrijf waren prima.