Plusman

Prijs / kwaliteitsverhouding

jos deckx

Zeer leuke webshop, steeds correct en op tijd geleverd

ruime keuze

Zeer behulpzaam bij het vragen van info.

Redelijk uitgebreide collectie

Jaap Verbeek

Vlotte en duidelijke afhandeling van de aankoop.

snelle afhandeling.

Jasper

WINTERJAS MET MINI MOUWEN. Helaas, mijn armen zijn niet geamputeerd. Geen goede ervaring hier. De maatvoering van Plusman lijkt niet goed te zijn afgestemd op lange mannen met een lange rug en lange... WINTERJAS MET MINI MOUWEN. Helaas, mijn armen zijn niet geamputeerd. Geen goede ervaring hier. De maatvoering van Plusman lijkt niet goed te zijn afgestemd op lange mannen met een lange rug en lange armen. Ik heb een winterjas besteld waarbij de mouwen zo'n 10 centimeter te kort bleken te zijn! Ik doe geen concessies meer op dit vlak. Winkeliers moeten fabrikanten aansporen jassen te produceren in lengtematen die kloppen met de verhoudingen van de Nederlandse lange man.

Slecht

Vlot besteld en geleverd, en vooral géén schade.

In de loop der tijd is er door mijn naaste familie al het e.e.a. besteld en ontvangen. Altijd met plezier over de verkregen artikelen.

Menno

Snel gevonden wat ik zocht en goeie prijzen

R.M.van Hoof

goede kwaliteit

Wordt altijd vriendelijk en correct behandeld, klopt er iets niet dan wordt je getelefoneerd.

Je wordt regelmatig via email ingelicht als er iets nieuws binnen is of er aanbiedingen/acties zijn.

Marijn

Goeie website maar maten in assortiment vallen tegen

Duidelijke website