Anne Vos
- Product of service:
- Overhemden
Leuke prijzen
Prima produkten en snelle service
Ik bestelde een maat 5 x xl. Maar kreeg een 4x xl. Het kaartje wat aan het overhemd zat daar stond 5 x xl op, maar het labeltje in het overhemd vermelde 4x xl. Gelukkig paste de 4 x xl ook goed. Maar misschien de volgende keer ff dubbelchecken
positief, ook m.b.t. telefonische feedback
correcte levering, goede materialen, prijstechnisch dik in orde!
Was goed.bezorging was goed.
Waardeloos bedrijf sturen kleding op met de verkeerde maat maar dan moet je zelf 6.95 bet alen om terug te sturen. Bestel er nooit meer
Goede service, snelle levering.
Snelle en goede levering. Kwaliteit kleding is wat je mag verwachten en gewoon goed.
Snelle levering.Jammer dat de maat niet goed was,was te klein.Zonder probleem terug gezonden.
Goed op de rails
Redelijk positief. Jammer is alleen dat u mij beide hemden in een kleinere maat dan besteld heeft toegezonden. Wel is het zo dat het hemd met de maat 5 xl goed past, maar het hemd met de maat 4 xl in de lengte wat kort is. Hopelijk kunt u volgende keer hier rekening mee houden.
Plussize outlet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Plussize outlet heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuke prijzen
Prima produkten en snelle service
positief, ook m.b.t. telefonische feedback
correcte levering, goede materialen, prijstechnisch dik in orde!
Was goed.bezorging was goed.
Goede service, snelle levering.
Goed op de rails
Plussize outlet heeft de volgende resultaten bereikt: