De zeer goede begeleiding en oefeningen

De welkome en gemoedelijke sfeer, de duidelijke uitleg.

Gewoon altijd goede ervaringen

Goed geluisterd, prima behandeling

Goed samen de behandeling gepland En behandeld

Wanneer iemand fysieke klachten heeft zal ik Dennis aanbevelen

er is een echo gemaakt en konden het probleem gelijk aanpakken maarmijn man is inmiddels overleden en jelle was er niet ik zou graag weer willen komen

Hij is zeer kundig. Heb reeds meerdere keren van zijn diensten gebruik gemaakt. hij kan in een enkele behandeling al een duidelijk verschil maken. Geeft m.i. op het juiste moment aan wanneer er een lagere frequentie en afsluiting van de behandelingen kan plaats vinden.

Bij klachten waarvoor je behandeld moet worden door een fysiotherapeut

Als iemand naar mijn ervaringen vraagt

Heel deskundig, klantvriendelijk, goede uitleg over behandeling, en gaf tips om oefeningen thuis te doen

Aardig, goed notitie nemen van en behandeling heeft goed geholpen

Goede begeleiding en goed luisteren naar de klachten

Kundig Duidelijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Wanneer dit ik gevraagd wordt

PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 oktober 2019

PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie

Bij PMC In Balans staat u centraal! Samen kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Voor Fysiotherapie, Ergotherapie, Oefentherapie, Diëtetiek of een combinatie daarvan bent u bij ons aan het juiste adres

De zeer goede begeleiding en oefeningen

De welkome en gemoedelijke sfeer, de duidelijke uitleg.

Gewoon altijd goede ervaringen

Goed geluisterd, prima behandeling