Weet ik niet
Er word altijd serieus geluisterd zowel naar klacht als persoonlijke dingen, die toch wel meespelen bij lichamelijke klachten zoals bij mij. Topper gewoon, heel blij mee
Professioneel en duidelijk. Goede aanpak, hoewel ik er uiteindelijk nog niet veel baat bij heb gehad.
Kundig en betrokken
Hij begrijp zijn vak super
Hij was deskundig, gaf goede adviezen en oefeningen die bleken te helpen, de behandelingen bleken goed te werken, hij was heel erg vriendelijk en ik voelde me volkomen veilig bij hem. Door mijn werk had ik niet zoveel mogelijkheden om een afspraak te maken, maar hij was daar ook heel flexibel mee.
Er word goed geluisterd naar de cliënt en de situatie
Goede behandeling , prettig contact.
Als er iemand is, die fysiotherapie nodig heeft
Een vak man
kennis, kunde, vriendelijkheid
de therapeut deed het serieus en rustig
Luistert goed naar de patiënt
heel meelevend
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Weet ik niet
Kundig en betrokken
Hij begrijp zijn vak super
Er word goed geluisterd naar de cliënt en de situatie
Goede behandeling , prettig contact.
Als er iemand is, die fysiotherapie nodig heeft
Een vak man