Hij is erg serieus vriendelijk luisterd naar je verhaal, en bespreekt de doel stelling. en de voor uitgang. Wat je zelf kunt verbeteren en dit patroon vast moet houden Ook is hij allert...Hij is erg serieus vriendelijk luisterd naar je verhaal, en bespreekt de doel stelling. en de voor uitgang. Wat je zelf kunt verbeteren en dit patroon vast moet houden Ook is hij allert weet precies wie wat en hoe.
Volgens mij een goede vakman , en belang stellend.
Omdat hij heel deskundig is in zijn vakgebied en hij legt alles heel goed uit. En hij is heel erg aardig
Goede kennis, enthousiast, aardig
Vriendelijk & professioneel & vakbekwaam & persoonlijk betrokken & luisterend oor & ze weet precies welke spieren en/of aanhechtingen het probleem zijn & ik kom binnen met een pijnlijke rug en nek...Vriendelijk & professioneel & vakbekwaam & persoonlijk betrokken & luisterend oor & ze weet precies welke spieren en/of aanhechtingen het probleem zijn & ik kom binnen met een pijnlijke rug en nek en loop naar buiten als een dankbaar en 'los' persoon & ze is altijd vrolijk en kan goed met haar praten! Ik hoop dat ze nog lang op locatie Koudekerke werkzaam is!
arnold parre
Het inlevingsvermogen van behandelaar , ondanks leeftijdsverschil.
Hij geeft duidelijke uitleg over het hoe en waarom.
Goede aanpak van het probleem en de weg naar verbetering.
Andy
Deskundigheid. Professionele begeleiding! Oefeningen zijn goed en functioneel. Mijn klachten hebben meer tijd nodig om volledig te herstellen.