Extra deskundigheid t.a.v. diabetes mellitus i.c.m. hartproblemen is m.i. te weinig in beeld. De losse stijl van benaderen zou daar ook debet aan kunnen zijn. De fysiotherapeut is te vaak "even" weg...Extra deskundigheid t.a.v. diabetes mellitus i.c.m. hartproblemen is m.i. te weinig in beeld. De losse stijl van benaderen zou daar ook debet aan kunnen zijn. De fysiotherapeut is te vaak "even" weg uit de ruimte waarin wij als groepje werken.
Hij luisterd goed en geeft goed advies
Hij heeft mij zo goed mogelijk geholpen en nam mij serieus.
Omdat mijn klachten zeer serieus genomen werden en ik het gevoel had dat hij alle tijd, ruimte en advies gaf aan mij om met mijn probleem om te gaan.
De deskundigheid en de positieve instelling. ieder keer weer goede en passende oefeningen. en de belangstelling.
Carolien Euser
Erg betrokken therapeut, eerlijk, rustig en probeert alles eruit te halen wat erin zit.
Zeer duidelijk netjes en serieus en goed behandeld.
PM
Fysiotherapeut nam mij serieus. Mijn vragen werden beantwoord en duidelijke uitleg over de behandeling. Rustig, meelevend/begripvol en deskundig.
Ik vind Jaap een goede fysio. Hij weet waar die over praat en heeft ervaring in het letsel wat ik heb opgelopen