Ze weet goed waar ze het over heeft en stemt oefeningen individueel af, ze houdt ook rekening met thuissituatie (oefeningen met 2 jonge kinderen in huis bijv)

deskundigheid en empathie

Prettig, rustig persoon die de klachten serieus neemt en duidelijke uitleg geeft.

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik vind het jammer dat de fysiotherapeut geen inwendige behandeling mocht geven omdat zij niet gediplomeerd is. Hierdoor heb ik niet de juiste behandeling gekregen die ik eigenlijk nodig heb. Ik wilde het een kans geven maar nader inziens heb ik spijt want het was eigenlijk verloren tijd. In heb nu een andere fysiotherapeut gevonden die wel inwendig mag behandelen. Hier heb ik meer vertrouwen in. De gynaecoloog vond het ook jammer dat ik naar In Balans ben gegaan en hier eigenlijk niks aan heb gehad.

SterSterSterSterLege ster

hij begaf zich in mijn sportieve situatie en op welk sportief niveau ik wilde terugkeren, na mijn nieuwe heup.

Ze luistert heel goed naar je en geeft je vertrouwen.

Goed advies : via huisarts naar orthopeed. Daarop volgend een nog komende heupoperatie. Daarna fysiotherapie bij hem.

nee , ik weet niet waarom mensen me om informatie zouden vragen,

Kundige behandeling en begeleiding van het revalidatie traject.

SterSterSterSterLege ster

Wouter is altijd prettig in de omgang en heeft altijd een luisterend oor. Moet het nodig zijn maakt hij altijd even vrij om je te behandelen

De gemeende aandacht. Op m’n gemak voelen.

Daisy den Hollander

Emmy is goed in omgang en luisterd fijn

M Goedhart

De saamhorigheid met mede patiënten en de fysiotherapeut en de deskundige begeleiding en uitleg.

Meedenkend en professioneel

Ad Janssen

Geweldige locatie, goed opgeleid personeel dat goed naar de klachten van de patiënt luisterd en perfect behandeling aanbied

PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 oktober 2019

PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie

Bij PMC In Balans staat u centraal! Samen kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Voor Fysiotherapie, Ergotherapie, Oefentherapie, Diëtetiek of een combinatie daarvan bent u bij ons aan het juiste adres

deskundigheid en empathie

SterSterSterSterLege ster

Ze luistert heel goed naar je en geeft je vertrouwen.

nee , ik weet niet waarom mensen me om informatie zouden vragen,

Kundige behandeling en begeleiding van het revalidatie traject.

SterSterSterSterLege ster

De gemeende aandacht. Op m’n gemak voelen.

Daisy den Hollander

Emmy is goed in omgang en luisterd fijn