X
Persoonlijke belangstelling en deskundige begeleiding en behandeling.
Duidelijk. Geen gedoe.
Weet gewoon waar hij het over heeft.
Deskundig, meelevend, vrolijk en zeer geïnteresseerd.
Prima behandeling, contact, altijd vriendelijk, altijd ondersteunen
De kennis en kunde van de fysiotherapeut
Ik werd goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd
Men leeft erg mee met mensen,toont intresse. Geeft veel aandacht,en zeer goede begeleiding en advies.
Tevreden
Omdat ik er baat bij hem
Zeer kundig
Dat zou zomaar kunnen
Mathijs heeft de meeste behandelingen verricht aan mijn knie en schouder ben zeer tevreden over hem maar zeker ook zijn collega’s de goede uitleg en behandeling ,oefeningen voor thuis .
kreeg aandacht en ik voelde mij serieus genomen. Heeft nog andere mogelijkheden betreft therapie voorgesteld.
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie heeft de volgende resultaten bereikt:
X
Persoonlijke belangstelling en deskundige begeleiding en behandeling.
Duidelijk. Geen gedoe.
Weet gewoon waar hij het over heeft.
Deskundig, meelevend, vrolijk en zeer geïnteresseerd.
Prima behandeling, contact, altijd vriendelijk, altijd ondersteunen
De kennis en kunde van de fysiotherapeut