Rianne Blaak-van den Berg

Snelle levering. Prima.

Ik heb een deurgreep en knopjes besteld.

Antoinette Verkooijen

Heel goed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prima producten, snelle levertijd.

Betsy Luijben

Mijn ervaring was zeer goed. De bestelling werd de dag na de bestelling keurig bezorgd en voldeed helemaal aan mijn verwachting.
Wat mij helemaal verwonderde was dat uiteindelijk mijn...
Wat mij helemaal verwonderde was dat uiteindelijk mijn bestelling goedkoper was dan in eerste instantie in rekening was gebracht en ook binnen twee dagen het teveel terug gestort werd op mijn rekening.

Carolien

Gister besteld en vandaag al in huis!!! Wat een service!! Word goed op de hoogte gehouden betreft je aankoop/zending. Erg blij met onze aankoop, ze staan erg mooi!!

A

Prima. Snelle levering. Telefonische slecht bereikbaar. Via mail wel snel reactie.
Had graag gezien dat de knoppen aan de achterkant ook een goede afwerking hadden. Nu heb je grote punten aan de binnenkant van de deurtjes