Genco

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Schandalig dit bedrijf, januari kast besteld nu (21maart) nog niet binnen meerdere keren moeten bellen , en uiteindelijk bericht , excuses u krijgt transportkosten van ons ( wat een heldendaad) is een bedrag van 29,00 euro 😂😂😂 Wat een lachertje dit Moet nog wachten tot half april

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste, Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw ervaring met Povag zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat het erg frustrerend is om zolang te moeten wachten op een bestelling, en dat is absoluut niet de service die we willen leveren. De kast is helaas vertraagd door onvoorziene omstandigheden bij de fabriek, iets waar we zelf geen directe invloed op hebben gehad. Uiteraard begrijpen we dat dit geen excuus is voor uw lange wachttijd. Daarom hebben we u tussentijds een alternatief aangeboden in een andere kleur die wél direct leverbaar was, evenals een vergoeding van de transportkosten. Daarnaast hebben we geprobeerd u verder tegemoet te komen met een extra compensatie voor het ongemak. We vinden het jammer dat u uiteindelijk heeft besloten de bestelling te annuleren, maar respecteren uiteraard uw keuze hierin. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze processen en communicatie verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Povag

Ed Hiddink

Fantastische service. In één van de kastdeuren zat een behoorlijke beschadiging. Hierop werd direct actie ondernomen en een nieuwe kastdeur thuis afgeleverd.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Ed, Dank je wel voor jouw positieve review. We zijn blij om te horen dat naar wens is gehandeld en alles netjes is opgelost. Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Povag

Veenstra

Nette tafel. Op tijd geleverd ben zeer tevreden 👍

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste, Dank je wel voor je positieve review. Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Povag

Lagast

Uitstekende kwaliteit

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Nathalie, Dank je wel voor je positieve review. Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Povag

Den Boer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos!! Wel dolgraag een mooie kast willen verkopen maar hem dan vervolgens niet deugdelijk in willen pakken, in doos en/of pallet,voor transport. Vervolgens zonder respect voor eigen product een transporteur kiezen die niet bij machte is om de kast fatsoenlijk af te leveren. Namelijk een onervaren knulletje (arme jongen) die de grote en zware kast in z'n eentje niet kan mannen met een eenvoudig steekkarretje. Natuurlijk gaat dat niet goed maar daar geven jullie blijkbaar niet om. Ook zo handig om de kast op de parkeerplaats te lossen ipv de werkplaats (bg). Zo hebben we zelf met drie man de kast geplaatst en van z'n dunne kapotte bubbelplasticlaagje ontdaan daar ontdekte we de schade snel: 2 ingedeukte pootjes en een verbogen onderlat en een ingedeukte kras op de linkervoordeur. Lekker in het zicht! Schade gemeld en we worden met een lakstift afgescheept?! Zogenaamd begrijpen ze ons ongenoegen, tuurlijk, goed ingestudeerd. Achteraf een hele hoop juristerij over handtekeningen en tekenen onder voorbehoud, daar ben je nogal mee bezig als je nieuwe kast op zo'n stuntelige manier gedropt word. Waar is het fatsoen gebleven dat je een product netjes aflevert! Een ongeschonde vervangende kast is wel het minste wat jullie kunnen doen om deze schande goed te maken!

Ton Pho

Goede kwalitatieve locker en goede service gelijk geholpen met mijn vraag.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de nieuwe locker je bevalt! Veel plezier met de locker :) Met vriendelijke groet, Team Povag.

Suzan & Joop

Mooie archiefkasten gekocht voor in onze garage. Keurige levering en het bedrijf reageert netjes bij vragen. Bij aflevering netjes 1 dag van te voren een bericht.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Suzan & Joop, Dank je wel voor jullie enthousiaste review! Fijn om te horen dat jullie zo positief zijn over de service. Geniet van jullie aankoop! Met vriendelijke groet, Team Povag

Nvt

Stevige degelijke kast

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Bas, Dank je wel voor je positieve review! Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Povag

Etienne Oosterhoff

Uitstekende service en communicatie. Ik heb 2 kasten besteld, diepte 45 cm met roldeuren, en die bevallen ons heel goed. De Samla-bakken van Ikea passen er perfect in.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Etienne, Dank je wel voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en communicatie bij Povag! Veel plezier met jouw kasten gewenst! Met vriendelijke groet, Team Povag

Callas Confiture

Heel vriendelijk en heel snelle feedback over status order. Een efficiënte communicatie.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Kelly, Dank je wel voor jouw enthousiaste review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie bij Povag! We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team Povag

Autobedrijf Frentz

Duidelijke communicatie betreft de levering, goede service, vriendelijk personeel! Top!

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste medewerker van Autobedrijf Frentz, Dank je wel voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, het personeel en communicatie rondom de levering! We helpen je graag! Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Povag

Keijser&Coaching

Goede service en snelle communicatie.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Sam, Dank je wel voor jouw enthousiaste review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en communicatie! We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team Povag

Louwes

SterSterSterSterLege ster

Kast besteld en kwam niet op tijd. Gebeld en er bleek een vertraging in de levering. Uiteindelijk vandaag de kast binnen. Wel 7 weken op moeten wachten helaas. Kast is helemaal top! Wel service van Povag dat de verzendkosten gecrediteerd werden! Het was het wachten waard als ik nu naar de mooie archiefkast kijk. Dank Nikee en Hugo.

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Ester, Dank je wel voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat je zolang op jouw bestelling hebt moeten wachten. Onze excuses hiervoor. Goed om te horen dat alles verder naar wens is! Geniet van jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Povag

Inge

Goede service en zeer goed meegedacht met de klant!

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Inge, Dank je wel voor jouw enthousiaste review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team Povag

BOCKSTAELE NANCY

zeer tevreden over kast en transportfirma

Antwoord Povag Bedrijfsinrichting

Beste Bockstaele Nancy, Dank je wel voor jouw positieve recensie. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kast en de levering. Geniet van jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Povag

Geantwoord op

Povag Bedrijfsinrichting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Povag Bedrijfsinrichting heeft de volgende resultaten bereikt:

Lagast

Uitstekende kwaliteit

Den Boer

Ton Pho

Goede kwalitatieve locker en goede service gelijk geholpen met mijn vraag.

Suzan & Joop

Nvt

Stevige degelijke kast

Etienne Oosterhoff

Callas Confiture

Autobedrijf Frentz

Keijser&Coaching

Goede service en snelle communicatie.

Louwes

SterSterSterSterLege ster

Inge

Goede service en zeer goed meegedacht met de klant!

BOCKSTAELE NANCY

zeer tevreden over kast en transportfirma