9.3 /10

checkbox100% beveelt Praatjuf.nl aan!

Bereikbaarheid
Deskundigheid
Duidelijkheid
9.6/10

Lieda

Uitstekend

Internet, geen contact opgenomen vooraf
Eigenschappen logopedist?
Ik vind deze eigenschappen erg belangrijk. 'Mijn' logopedist Fay vind ik geweldig, voel me bij haar erg op mijn gemak, haar vriendelijkheid is echt. Daarnaast weet ze veel van de ziekte van Parkinson. Voor mij is en blijft ze 'n topper!
De Laar oost

Sem de Wijse

Praatjuf Renske is erg deskundig, daarnaast heel rustig, geduldig en geeft op een prettige en speelse manier je kind zelfvertrouwen om zich te ontwikkelen. Maar ze kan ook op een goede manier corrigeren als onze zoon even niet de concentratie had. Onze zoon heeft ze echt verder geholpen met het leren van (goed uitspreken) letters. Hij heeft er een goede basis kunnen leggen en een fijne tijd gehad

Eigenschappen logopedist?
Deskundig, rustig, geduldig maar ook corrigerend als het nodig is.
Via vriendin

Da'iyan Tabid

We hebben het heel erg goed ervaren. Een lieve praatjuf waar me zoontje dol op is. We vinden het jammer dat we er niet meer heen hoeven, puur omdat we haar gaan missen.

Via de peuterspeelzaal
Eigenschappen logopedist?
Vriendelijk, kan super goed met kinderen omgaan, voldoende kennis, voelt al snel als eigen.
Lankforst

Jurre van gemert

We hebben fijn samen gewerkt!

Rust,gestructureerd, lief.
Via oud-collega

Pauline

We zijn heel blij met de Praatjuf! Onze zoon is daar altijd met plezier naar toe gegaan, en hij spreekt nu alle woorden correct uit.

vriendelijk, professioneel, goed met kinderen
Hoe gevonden?
Door verwezen door de kinderopvang.
Bemmel/Haalderen

Yasemin

We kunnen geen betere logopedist wensen die we nu al hebben!!

Via advies van huisarts.
Eigenschappen logopedist?
Onze logopedist is heel vertrouwend, vriendelijk, deskundig, flexibel, professioneel wilt het beste met je kind. ze heeft een hele goeie hechte band met onze kinderen. ze neemt meteen contact op als er iets en houdt ons goed op de hoogte! Je bent een topper lisan!!
Didam

Thijmen

Heel goed! Ons zoontje vond het altijd leuk om te gaan en snel een goed resultaat.

Hoe gevonden?
Gezocht naar de logopediste die aangesloten was bij de basisschool van onze zoon.
Eigenschappen logopedist?
Vriendelijk en vertrouwd, gaat op een open en fijne manier met kinderen om.

Nathalie

Wat op school en thuis niet is gelukt, heeft de Praatjuf doorbroken. Mijn zoon had moeite met taal en lag zwaar achter op school. Toen ik mijn zoon in corona tijd thuis ging lesgeven, heb ik de Praatjuf ingeschakeld. We konden meteen terecht en het klikte enorm tussen de Praatjuf en mijn zoon. Door de deskundigheid en het geduld van de Praatjuf is mijn zoon met sprongen vooruit gegaan en is lezen zelfs leuk gaan vinden. Ook zijn uitspraak is flink verbeterd. Hij kan nu weer goed meekomen met zijn klas.

Via aanbeveling vriendin bij Praatjuf terecht gekomen
Eigenschappen logopedist?
Deskundig, vriendelijk, doortastend. Maar de vooral de klik met mijn zoon is goud waard!

Anne Peters

Ik heb de hulp van de praatjuf voor mijn zoontje als heel prettig en persoonlijk ervaren! Ze maakte tijd voor ons vrij en ze kwam dezelfde middag nog bij ons aan huis. Echt super! Maaike gaf ons concrete tips waar wij veel aan hebben gehad (ik maar er nu nog steeds gebruik van).

Doorverwijzing huisarts
Empathisch, professioneel, flexibel
Oosterhout (nijmegen noord)

Dolly en Lotte (8)

Professioneel, vriendelijk en heel fijn

Eigenschappen logopedist?
Kennis, vriendelijk en stelt het kind snel op het gemak.

K. Baydemir

Prettig en op tempo van het kind

Rustig, vriendelijk maar wel consequent en deskundig
Lankforst en Bemmel

Deskundig en betrokken

Kennis en aansluiting vinden bij het kind

SterSterSterSterLege ster

Ik ben gericht geholpen met spraakproblemen na een gedeeltelijke aangezichtsverlamming. De aangegeven oefeningen hebben mij geholpen in een korte periode flinke stappen te maken. De locatie in Bemmel is makkelijk bereikbaar (vrij parkeren met de auto) en je kunt de fiets voor de deur plaatsen. De ruimte op de verdieping kan vrij warm zijn doordat de verwarming centraal met andere ruimtes in het gebouw geregeld worden.

Hoe gevonden?
Mijn kinderen hebben bij Praatjuf ondersteuning gekregen bij de mondmotoriek en die ervaring was positief. Ik heb per telefoon contact gelegd in de kerstvakantie en een kwartier in de wacht gestaan, later bleek er geen praktijk te zijn in die periode, het was fijn als dat op de website had gestaan en op de telefoonbeantwoorder. Ik ben na de vakantie netjes terug gebeld en ik kon daarna snel terecht.
Eigenschappen logopedist?
Kim was in staat om oefeningen die oorspronkelijk gemaakt waren voor kinderen ook voor mij als volwassene in te zetten. Bij de eerste afspraak was het haar opgevallen dat het mij voor haar zichtbaar moeite kostte om te spreken en dat dit na een aantal afspraken sterk verbeterd was. Ze was dus in staat om in te schatten of de oefeningen daadwerkelijk baat hadden.

anonymous

Super leuke en deskundige praatjuf. Nam alle tijd voor hem en wist hem goed te stimuleren om mee te doen.

Hoe gevonden?
Via school en vrienden. Op de website eerst gekeken.
Huissen

Suzie

Prima hulp

Vriendelijk deskundig
Via via
Bemmel

Praatjuf.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Praatjuf.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 april 2014

Praatjuf.nl

Oplossingen voor Stem, Spraak, Taalproblemen voor jong en oud. Locaties: Angeren, Arnhem, Bemmel, Didam, Haalderen, Huissen, Lent, Nijmegen-Noord, Nijmegen Lankforst

Bereikbaarheid

Internet, geen contact opgenomen vooraf
De Laar oost

Sem de Wijse

Eigenschappen logopedist?
Deskundig, rustig, geduldig maar ook corrigerend als het nodig is.
Via vriendin

Da'iyan Tabid

Via de peuterspeelzaal
Lankforst

Jurre van gemert

We hebben fijn samen gewerkt!

Rust,gestructureerd, lief.
Via oud-collega

Pauline

vriendelijk, professioneel, goed met kinderen
Hoe gevonden?
Door verwezen door de kinderopvang.
Bemmel/Haalderen

Yasemin

We kunnen geen betere logopedist wensen die we nu al hebben!!

Via advies van huisarts.
Didam

Thijmen

Eigenschappen logopedist?
Vriendelijk en vertrouwd, gaat op een open en fijne manier met kinderen om.

Nathalie

Oosterhout (nijmegen noord)

Dolly en Lotte (8)

Professioneel, vriendelijk en heel fijn

Eigenschappen logopedist?
Kennis, vriendelijk en stelt het kind snel op het gemak.

K. Baydemir

Prettig en op tempo van het kind

Rustig, vriendelijk maar wel consequent en deskundig
Lankforst en Bemmel

Deskundig en betrokken

Kennis en aansluiting vinden bij het kind

Hoe gevonden?
Via school en vrienden. Op de website eerst gekeken.
Huissen

Suzie