Mirinda Merjenburgh
Ze weten wat ze doen. Werken netjes en hygiënisch. En ze zijn altijd in voor een praatje en een grapje.
Super dame, vakkundig weet goed waar ze het over heeft en een fijne ambiance.
Deskundig!
Ik vindt het altijd super gezellig! En de behandeling helpen echt
Betrokken,betrouwbaar goeie behandeling Kortom top
Goede therapie fijne kundige medewerkster en haar collega’s ook!
Fijne sfeer en kwalitatieve zorg. Voor mij was het een eyeopener
Zeer accuraat, respectvolle en liefdevolle behandeling. En ook heel gezellig. En altijd mooi op tijd , of max 5 min. later.
Wanneer er weer zo’n therapie nodig is,beveel ik het wel aan.
De dames zijn ?? goede zorg en willen het beste voor je, heel gemoedelijk, ik ga er nooit met tegenzin heen????
Het is altijd echt goed op tijd Er is aandacht voor je persoonlijke situatie Er wordt altijd goed uitleg gegeven Hard lachen mag ook, dat maakt het ooo minder belastend als je vaak gaat
Altijd serieus en probeert de klachten te verhelpen. En denkt mee hoe dingen in het dagelijks leven ook kunnen verbeteren! Na de behandeling voel ik ook meteen effect.
Goed overleg
Goede behandeling
Super kundig en zoekt altijd alles uit tot de bodem als ze enigszins twijfelt. Heeft een groot deskundig netwerk.
Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Inge van der Aa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Inge van der Aa heeft de volgende resultaten bereikt:
Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Inge van der Aa
De Schans 7
7773 AA Hardenberg
Super dame, vakkundig weet goed waar ze het over heeft en een fijne ambiance.
Deskundig!
Ik vindt het altijd super gezellig! En de behandeling helpen echt
Betrokken,betrouwbaar goeie behandeling Kortom top
Goede therapie fijne kundige medewerkster en haar collega’s ook!
Fijne sfeer en kwalitatieve zorg. Voor mij was het een eyeopener
Wanneer er weer zo’n therapie nodig is,beveel ik het wel aan.
Goed overleg
Goede behandeling