8.6 /10

checkbox93% beveelt Praxis-kluscontainer.nl aan!

Ruimte gemaakt

Vooraf even bellen als hij geleverd en opgehaald wordt

anonymous

Snel geleverd en omgeruild. Vriendelijke collega die het leverde.

anonymous

Helaas een open container ontvangen; ook gezien op de bon van de leverancier (van Zevenhuizen) dat er een open container op de order stond ipv de gevraagde gesloten container.

Tips
Goed controleren wat de klant heeft besteld en dat juist doorzetten naar de leverancier?

Goed, alles volgens afspraak

Harry te Velde

SterSterSterSterLege ster

Keurig geplaatst en weer afgehaald. Net ruimte genoeg.

Tops
Prima telefonische afstemming mogelijk over belading.
Blijf zo doorgaan.

Top

anonymous

Behulpzaam Contact gehad via de chat en ben goed geholpen en goed advies gegeven

Enzo held

Makkelijk geregeld zonder te veel energie in te steken.

Op tijd geleverd en gehaald

snelle levering.

SterSterSterSterLege ster

Snel geleverd, het ophalen duurde helaas een paar dagen langer dan afgesproken. Wat ik miste was een soort track and trace code om te zien hoelaat de container geleverd en ook weer opgehaald zou worden. Alles was nu maar gewoon een beetje afwachten dat is niet zo fijn met een strakke planning.

Tips
Een track and trace code om te zien hoelaat het gebracht en gehaald wordt. Nu is het erg aftasten.

Op tijd geleverd vriendelijke chauffeur ook ijs het ophalen alles TOPPIE

De Bruin

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestellen en 1e contacten prima. Gesloten container Praxis besteld. Afgeleverd na dag van 7 uur wachten. Kennelijk uitbesteed, geen mail met tijdspanne. Afgeleverd werd een zeer vieze zwaar beschadigde container met daarin nog 1/2 kub vies restafval waarvan deuren niet en deels niet te openen door roest en verwrongen scharnieren. Praxis gebeld en kreeg grote mond. Dan gebruik je toch de luiken en niet de deuren. Wat is jouw probleem. Onbeschoft en geen oplossing. Container lijkt geheel niet op de mooie plaatjes op praxis site, is bonk afgeschreven roest. Stinkende roestende en uitermate vieze bak voor mijn huis. Uiteindelijk met mokers en gebruik sleepkabel deuren iets kunnen openen zodat bankstel etc er ook in kon. Afleverende chauffeur van extern bedrijf overigens zeer vriendelijk. Verstrekte container zeer slecht en onaangenaam vies

Yvonne

SterSterSterLege sterLege ster

Ging niet helemaal goed, maar toch gelukt

Tops
Zeer vriendelijke chauffeurs en dat maakte alles weer goed. Zo wel bij het neerzetten en ophalen.
Tips
Na afmelden werd de container een dag later opgehaald dan gevraagd en 2 dagen na het ophalen kreeg ik een mailtje dat de ophaaldag gewijzigd was, dus die communicatie kan een stuk beter. Nu moest ik verplicht thuis blijven tot hij opgehaald werd, de container stond achter een gesloten hek. Het is dus vervelend dat je geen exacte datum krijgt voor het ophalen.

JM

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik kreeg een melding dat een boomstam niet in mijn container mag. Ik vroeg waar dat stond in er voorwaarde. Toen kreeg ik opeens een email zonder uitleg dat de container wordt opgehaald. Gevraagd in de chat was ik moest doen en kreet de tekst "wordt opgehaald" en de chat werd afgesloten. Ik vind zulke communicatie respectloos. Geef gewoon even aan wat er van mij verwacht wordt.

Praxis-kluscontainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Praxis-kluscontainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 augustus 2011

Praxis-kluscontainer.nl

U kunt bij de Praxis nu ook terecht voor al uw container verhuur. Een container huren bij Praxis is vertrouwd. Bekijk welke grootte container u wilt voor welke type afvalstroom en u kunt direct uw container bestellen. U krijgt natuurlijk het ruime assortiment en de geweldige service die u van Praxis gewend bent.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Ruimte gemaakt

Vooraf even bellen als hij geleverd en opgehaald wordt

anonymous

Snel geleverd en omgeruild. Vriendelijke collega die het leverde.

Goed, alles volgens afspraak

Harry te Velde

SterSterSterSterLege ster

Keurig geplaatst en weer afgehaald. Net ruimte genoeg.

Tops
Prima telefonische afstemming mogelijk over belading.
Blijf zo doorgaan.

Top

Enzo held

Makkelijk geregeld zonder te veel energie in te steken.

Op tijd geleverd en gehaald

snelle levering.