Heel goed.
Container werd niet geleverd op de afgesproken dag. Er werd vaag gedaan over wanneer de bezorging wel zou plaatsvinden. En ook op de uiteindelijke leverdag was de tijd onbekend waardoor ik meerdere...
Tops
Container was prima. Mijn afval is weg. Man die de container plaatste was vriendelijk en dacht mee.
Tips
Zorg dat de klant op de hoogte is van de planning.
Reactie Praxis-kluscontainer.nl:
Goedemiddag,
We kunnen niet altijd garanderen dat alle bestellingen die in het weekend binnen komen op maandag uitgeleverd worden. We hebben ook te maken met de planning van leveranciers,...
Qua levering en klantenservice echt top. Snel gereageerd toen ik nog een container nodig had om de klus af te maken.
Tops
Echt super geregeld. Snel neergezet en een extra container geplaatst toen het nodig bleek te zijn
Tips
Het ophaalproces had beter gemoeten. Na het aanmelden via het klantenportaal meermaals moeten bellen om de containers opgehaald te krijgen
Super
Zeer klant vriendelijk en goed geholpen
Hele ervaring
Tips
2x Verzetten van ophaaldag. Voor het ophalen moest er 2 parkeerplaatsen geblokkeerd worden
Container was prima.
Tops
Ik heb 2 containers besteld, veel mis gegaan, uiteindelijk opgelost. Chauffeur die de laatste keer bij ons was voor de levering heeft wel veel goed gemaakt, complimenten aan hem voor de service!
-bellen voor levering
-tijdsvak op de dag zelf of een tijd dat je komt.
-ik had een klacht maar deze is inmiddels opgelost.
Allemaal prima !
Tips
telefonisch contact vlak voordat ze eraan komen zou mooier zijn.
Vriendelijke mensen, aan de telefoon (Koen) en de chauffeur die de container kwam brengen.
Houwen zo
Niks veranderen