9.4 /10

checkbox0% beveelt Precies Cleaning & Rioolservice aan!

F.Hockx

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Perfect geholpen, zelfs voor afgesproken datum ivm bestrating die eerder kwam. Stefan hielp mee met afwerken na nieuw stuk riolering in onze voortuin ondanks drukke agenda. Kwam ook met idee om nieuw stuk riolering iets beter te monteren. Dank voor jullie inzet!!!

Riolering

R. Becht

Vriendelijk, prima en snel geholpen bij onze verstopping waar anderen pas dagen later een mogelijkheid hadden

Nvt

Dankjewel voor u vertrouwen in ons bedrijf we geven 100% tevredenheid garantie

Pd

Prima ervaring, goed en snel geholpen

Riool ontstopping

J. Marinus

Prima! Ondanks weekend keurig afgewerkt. Men komt afspraken perfect en op tijd na. Als het weer nodig is zal ik zeker weer contact opnemen en dit bedrijf aanbevelen. J. Marinus.

Reparatie

Micha Ruedisueli

Uitstekende ervaring, men is deskundig, snel en komt afspraken na. Van harte aan te bevelen!

Inspectie.

profesioneel

Riool

Fam. Kerkhof

SterSterSterSterLege ster

‘s Morgens gebeld en dezelfde middag al geholpen! Ook keurig gebeld over preciese tijdstip, erg fijn!

Rioolservice

Frans

Zeer tevreden. Snelle service en professionele aanpak. Probleem zo opgelost

Rioolontstopping

SterSterSterLege sterLege ster

Is na een klacht terug gekomen en nog een keer ontstopt.

Toilet ontstopt

Antwoord Precies Cleaning & Rioolservice

Gezien communicatie probleem toch een blije klant want wij staan voor 100% tevredenheid garantie

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet positief

Toilet ontstoppen

Antwoord Precies Cleaning & Rioolservice

Gezien dat u mijn niet terug gebeld heeft dat er een verstopping weer zit alleen een boze mail en dat ik vanmiddag netjes terug ben gekomen en opgelost heb want u heeft garantie op onze werkzaamheden is deze revieuw niet terecht

Martin Wuijsman

Zeer tevreden. Stefan was snel aanwezig en houdt van aanpakken. Bij riool problemen kan ik preciesc!eaning rioolservice aanbevelen

Ontstoppen riool

Dankjewel voor de recensie wij staan voor 100%tevredenheid garantie

Liselotte Kerssens

Heel erg snel bij mij. Goed en netjes verholpen. Blij met de fijne, snelle service. Aan te bevelen!

Verstopping bij de wasmachine leidingen

Ingrid Vermeulen

Stefan was super snel aanwezig (binnen een kwartier). Hij is zeer vakkundig, daadkrachtig en betrouwbaar. Het probleem was vrij snel opgelost. Ben daar ontzettend blij mee. Ik zou hem ten zeerste aanraden bij een dergelijke klus!

Product of service:
Nieuwe sifon. Verstopping gootsteen keuken opgelost.

I. van Dieren, Appartementengebouw De Zuiderborg

Als coördinator tussen Precies Cleaning en het Bestuur van het appartementengebouw De Zuiderborg te Breda werk ik al enige jaren samen met dit bedrijf. De eigenaren werken zelf mee en zijn daardoor direct en zelf aanspreekbaar. Het is een hecht team met ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Ze zijn flexibel, vriendelijk, correct en altijd bereid hun werkwijze aan te passen.

schoonmaak

Precies Cleaning & Rioolservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Precies Cleaning & Rioolservice heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 november 2020

Precies Cleaning & Rioolservice

Onze rioolservice is er voor zowel grote- als kleine rioleringsklussen. Onze 24-uurs service houdt in dat u ons altijd in kunt schakelen om uw riool te ontstoppen, daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten en zijn al onze experts VCA-gediplomeerd. Ook onze schoonmakers zijn VCA-gediplomeerd. Onze schoonmaak diensten omvatten voornamelijk het onderhouden en schoonmaken van grote panden als kantoren, scholen en appartementencomplexen. Precies staat voor vakmanschap en klantgericht handelen. Zo komen wij met efficiënte oplossingen voor scherpe prijzen.

F.Hockx

Frans

Zeer tevreden. Snelle service en professionele aanpak. Probleem zo opgelost

Rioolontstopping

SterSterSterLege sterLege ster

Is na een klacht terug gekomen en nog een keer ontstopt.

Toilet ontstopt

Liselotte Kerssens

Verstopping bij de wasmachine leidingen

Ingrid Vermeulen

Product of service:
Nieuwe sifon. Verstopping gootsteen keuken opgelost.

I. van Dieren, Appartementengebouw De Zuiderborg

schoonmaak