Jacco - Emmen
Zeer goed!
Wisselend maar overwegend positief (heeft laatste beoordeling goed opgepakt).
Erg tevreden over Pricon. Bereikbaarheid is goed.
Super tevreden
Wij werken al jaren samen met Pricon en durven daarom wel te stellen dat je met vertrouwen het klantcontact aan Pricon kan uitbesteden. Wij krijgen regelmatig complimenten van klanten over de vriendelijkheid en behulmzaamheid van de telefoongesprekken die Pricon voor ons aanneemt.
Uitstekende organisatie met veel ervaring en kennis.
Prima!
Prijzig en zou iets minder fouten moeten maken.
Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Pricon. Ik krijg regelmatig feedback van onze klanten over de goede klantenservice. Hier zijn wij heel blij mee.
goede start gehad met Pricon vanaf week 45, we hebben er alle vertrouwen in dat we de 24 uursdienst zo goed kunnen waarborgen in de toekomst.
Erg prettig in omgang, af en toe miscommunicatie, maar mogelijkheid tot snel schakelen en oplossen.
Onze ervaring met Pricon is prima. Goede dienstverlening en korte lijnen qua communicatie.
goed
Goede ervaring. Over het algemeen worden alle spoed meldingen buiten werktijd netjes doorgezet en krijgen we altijd netjes een registratie van de melding doorgestuurd.
Pricon verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pricon heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed!
Wisselend maar overwegend positief (heeft laatste beoordeling goed opgepakt).
Erg tevreden over Pricon. Bereikbaarheid is goed.
Super tevreden
Uitstekende organisatie met veel ervaring en kennis.
Prima!
Prijzig en zou iets minder fouten moeten maken.
goed
Pricon heeft de volgende resultaten bereikt: