Kwaliteit geleverd werk

janlul

Geeneen

veel

Zeer goed

Zeer klantvriendelijk en super snelle levering

nee.

Werkt heel goed, en vaak een dag eerder bezorgd dan aangegeven!

Snelle service.
Bij vragen ook beschikbaar.

Het bestelproces kan makkelijker. Ook al ben ik ingelogd, dan moet ik nog steeds bij iedere order opnieuw mijn gegevens invullen. Dat snap ik niet (of ik doe iets verkeerd).
Kortingscode...
Kortingscode nieuwjaar was een hele mooie actie, maar de plek waar je de kortingscode invult was niet duidelijk. Ook als ik op de knop vanuit de mail naar de site ging, stond er nog steeds een andere korting. Later in het proces werd het me al duidelijker maar toen had ik jullie al gemaild.

P.A. Lanz

Enorm fijn bedrijf, die topkwaliteit levert voor een goede prijs en bovenal zeer klantvriendelijk is.

Enorm klantvriendelijk, er wordt met je meegedacht

Ik zou het niet weten

MKB dienstverlener

Prima bedrijf, voor de eerste keer nu een opdracht gegeven, allemaal prima

Servicegericht, maakt het voor de klant makkelijk, gaat uit van vertrouwen, de factuur nadien sturen is een echte bevestiging dat jullie bedrijf uitgaat van vertrouwen i.p.v. argwaan. Wij doen dat... Servicegericht, maakt het voor de klant makkelijk, gaat uit van vertrouwen, de factuur nadien sturen is een echte bevestiging dat jullie bedrijf uitgaat van vertrouwen i.p.v. argwaan. Wij doen dat zelf ook zo. Ga zo door!

vooral zo doorgaan

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en klantvriendelijk geholpen aan de telefoon

Het bestelgemak en de snelle levering

wellicht kunnen jullie een schutblad oid tussen de exemplaren doen, bij 120 boeken zou dit in de scheiding handig zijn

Prima!!

Ik was blij met de telefonische hulp en de extra mails die daar bij hielpen!!

Zo doorgaan!!

Betrouwbaar en snel.

Snelheid en regelmatig interessante kortingen voor 'vaste klanten'.

Indien toegevoegde informatie bij standaardopdracht niet duidelijk of mogelijk misschien even nog email contact met klant.

Snel en foutloos.

Snelle service, maar daarbij ook foutloze levering. Dat gaat ergens anders nogal eens mis. Hier dus niet.

Han Oude Vrielink

Goed, correct en snel