Kwaliteit geleverd werk

Ik ben geattendeerd op uw website voor het laten maken van drukwerk.
De snelheid / kwaliteit van het werk is mijns inziens goed.

de medewerker heeft mij goed geholpen om het gewenste product te verkrijgen.

Helen Plevier / TreeUnit en Kom tot je Doel

Meedenkend, klantgericht, komen afspraken na, betrouwbaar

Ik vind het heel prettig om persoonlijk contact te kunnen hebben voor overleg. Wanneer je zo je best hebt gedaan om een brochure of een flyer samen te stellen is het des te belangrijker dat het... Ik vind het heel prettig om persoonlijk contact te kunnen hebben voor overleg. Wanneer je zo je best hebt gedaan om een brochure of een flyer samen te stellen is het des te belangrijker dat het eindresultaat daar ook aan voldoet.
Er wordt meegekeken, meegedacht en teruggebeld wanneer dit wordt afgesproken.
Dat vind ik nu vertrouwen krijgen.
Voor mij blijft het Prijsprinter !!

nee

UItstekend. Heel goede srvice en ondanks dat het een online bedrijf is, toch meteen persoonlijk contact bij een probleempje. Een 9!

Hele goeie service en snel. Doen niet gauw moeilijk!

Geen!

Helaas is het 2 dagen later bezorgd als werd aangegeven

Duidelijke website, competitieve prijzen, snelle levering, goede kwaliteit, achteraf betalen: alleen maar positieve bevindingen met Prijsprinter.

Vooral de supersnelle levering

Ik vind het 'korting-rad' een beetje raar. Zet gewoon bovenin wat die dag de korting is (het rad doet immers helemaal niets).

Angel Products Publishing

Prima contact en soepele verwerking.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Je kan je leverdatum aangeven, maar ook als die niet gehaald wordt blijft dat staan. Een planning zou wel fijn zijn van de voor de voortgang van de order...

C.R.Roth

Ik ben zeer tevreden met printwerk wat uw bedrijf gedaan heeft.

Het printwerk ziet er zeer goed uit

AHC Vereniging Nederland

Snel, goed en goedkoop

Traject Reizen

Prima ervaring, erg behulpzaam indien nodig

de snelheid waarmee het product gemaakt en geleverd wordt
de kwaliteit van het product

Als een klant altijd een bepaalde kwaliteit papier besteld en dan eenmaal een mindere kwaliteit besteld, is het misschien een tip om te informeren of dit de bedoeling is en niet een fout is met... Als een klant altijd een bepaalde kwaliteit papier besteld en dan eenmaal een mindere kwaliteit besteld, is het misschien een tip om te informeren of dit de bedoeling is en niet een fout is met het bestellen van het product.
Zodat niet, het niet bedoelde product wordt afgedrukt, ook al is dit een fout van de klant -> dit kan een extra service naar de klant toe zijn

Marielle

Efficient, keurig, duidelijk, betaalbaar

Het ziet er altijd heel goed uit!
De prijs is echt super afgestemd om kwaliteit.
Als ik een vraag heb om dingen samen te voegen, wordt het altijd perfect geregeld.

Als ik start met de website kan ik niet altijd goed vinden hoe ik lossen bladen in een setje moet bestellen.
misschien kan het zelfs al met 4 gaatjes in de kantlijn, maar ik ben dan al blij dat ik het goede bestand heb, dat ik dat maar laat.
en...... belangrijk: het ligt aan mij dat snap ik, maar misschien hebben jullie meer "onhandige" klanten (daarom deze feedback)

tip"ga zo door!