Diverse opdrachten naar alle tevredenheid uitgevoerd
Directe telefonische contact als het aangeleverde bestand niet aan de kwaliteitsnorm voldoet.
Ik heb al eerder besteld. Bij klacht, werd er snel en correct gehandeld
makkelijk in order plaatsen, zonder inloggen enz. ook snel om te kijken wat de prijs is (offerte)
uploaden per pagina kost veel tijd, (gebonden, geringd boek)
Zeer loyaal en redelijk met garantie.
Veel websites hebben een info blokje als je met je muis over een bepaalde term heen gaat. Dit zou je goed kunnen gebruiken in de website ( misschien een met foto's )
Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Ik mis in de papierkeuze een kwaliteit Silk 80 a 90 grams of andere glanzende papiersoort. Hierop drukken komen foto's m.i. beter uit.
Ik vind de kwaliteit van het geleverde werk echt top. Kan niet beter.
Er is een kinderboekje geprint en het ziet er zeer professioneel uit, tegen een hele schappelijke prijs.
Er is een keer 30 procent korting geweest tot einde van de maand. Toen bleek dat het weekend niet meetelde, toen wij in het weekend bestelden, gold de 30 procent korting niet. We hebben toch...
Ik heb thuis 16 verkeerde fotoboeken ontvangen. Ik had niet eerder bij jullie besteld, dus ik had zeker niet het verkeerde bestandje geupload. Ergens is dus iets mis gegaan. Dit heb ik wel als...
Zeer snelle levering, goede kleuren ook vanuit Word documenten!
Duidelijke aanpak. snelle levering. Fijne verrekening van de producten
Hat zou fijn zijn, als er op de site staat, dat ze ook naar Spanje verzenden. Want van daaruit wil ik graag inde toekomst ook producten bestellen bij prijsprinter.