Kwaliteit geleverd werk

Peetersdesign

2300 A5 flyers besteld, snel gedaan, snel uitgevoerd, bezorging duurde iets langer, ivm met onze locatie, niet via navigatie

makkelijk bestellen, heldere en snelle manier van bestellen en prijs berekening, factuur achteraf.

extra info voor levering, wij zijn wat lastiger te vinden via navigatie

Prima, sneele levering en goede kwaliteit. Ik ben blij dat ik Prijsprinter gevonden hebt en ga zeker vaker van jullie diensten gebruik maken.

EigenWijsheid Smartphone & Tablet Trainingen

Zeer goed!

Erg goede kwaliteit van het drukwerk, scherpe prijzen en persoonlijke service.

Het op de juiste manier opgeven van een bestelling met meerdere bestanden vind ik niet makkelijk. Liever zou ik 2 of meer losse bestellingen doen, maar dan worden de transportkosten dubbel gerekend.

Tot nu toe erg tevreden over het geleverde werk en gemak

goedkoop en snelle afhandeling

praten met de bestelservice: mijn laatste bestelling is 4 keer op en neer geweest naar hun depot omdat ze het adres niet konden vinden ondanks uitvoerige aanwijzingen etc . heb het uiteindelijk... praten met de bestelservice: mijn laatste bestelling is 4 keer op en neer geweest naar hun depot omdat ze het adres niet konden vinden ondanks uitvoerige aanwijzingen etc . heb het uiteindelijk zelf moeten afhalen - eenzelfde soort bestelling werd een tijd terug vreemd genoeg wel vlekkeloos afgeleverd...

Associatie voor Coaching

Fijn efficiënt contact.

Snelheid, kwaliteit, prijs.

Volhouden in deze markt.

Petra Visser/ Stichting Welzijn Beverwijk

Vlotte en correcte behandeling. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Erg tevreden

OBS de Toermalijn

Snelle, professionele en klantgerichte afhandeling van de drukwerkopdracht.

Prima drukker

Snelle levering en goed drukwerk

Vaste account met inloggegevens zodat oude bestellingen terug te zien zijn.

klantgericht

Bij het bestellen is niet te zien wat je precies besteld hebt. Het aantal, soort printwerk wordt niet meer aangegeven bij de laatste bevestiging.

nee

nee