Kwaliteit geleverd werk

Gemakkelijk bestellen, overzichtelijk en prijstechnisch interessant.

Een sterk punt is de verzending via DPD. Deze firma stuurt in de ochtend een tijdvenster van een uur, waarin de levering plaatsvindt. Een vervelende ervaring had ik onlangs bij TNT Post (of is het... Een sterk punt is de verzending via DPD. Deze firma stuurt in de ochtend een tijdvenster van een uur, waarin de levering plaatsvindt. Een vervelende ervaring had ik onlangs bij TNT Post (of is het PostNL?) waarbij het tijdvenster was gesteld tussen 08.30 en 21.30 u., hetgeen een dag huisarrest betekende. Hulde dus voor Prijsprinter.

Iedje van Puijenbroek

Was voor mij de eerste keer dat ik een fotoboek maakte. Dus veel tijd mee kwijt geweest. Maar leuk om te leren.

het probleem van de door u verkeerd opgestuurde fotoboeken, werd snel opgelost.

Vind de foto's te donker afgedrukt.
Heb voor prijsprinter gekozen omdat het sterk geadviseerd word door Het Buitenhof
Berekening van de kosten is onduidelijk, en dan bedoel ik de korting...
Vind de foto's te donker afgedrukt.
Berekening van de kosten is onduidelijk, en dan bedoel ik de korting die je krijgt.

Bob

Bestelling in heel makkelijk en een super snelle levering

Snelheid van levering

niets,

N.H. Hissink-Siefers

Via jullie site was alles duidelijk, ik heb eenmaal gebeld en werd keurig te woord gestaan en ik kreeg een goed antwoord

Dat jullie indien nodig, met de klant een printwerk in elkaar willen zetten.
fantastisch, dat daar de tijd voor wordt genomen

Prima service

Prima service

Perfecte service, alleen bestellen op de website duurde wel lang door wat onduidelijkheden, zoals hoeveel pagina's de kaft moest zijn etc.

Beloftes worden nagekomen. uitzonderlijk snelle levertijd

Snel en prima kwaliteit

snel en duidelijk en prima prijs

Piet Janssen

Ben uitstekend en snel geholpen. Prima overleg, ook telefonisch!

De prijs en de communicatie.

Mooi drukwerk! Wel jammer dat je niet in het systeem kan aangeven welke documenten je hoe gedrukt wilt hebben. Gelukkig mocht dit per mail, erg fijn en goed geregeld, het zou wel fijn zijn als je... Mooi drukwerk! Wel jammer dat je niet in het systeem kan aangeven welke documenten je hoe gedrukt wilt hebben. Gelukkig mocht dit per mail, erg fijn en goed geregeld, het zou wel fijn zijn als je ook maar 1 factuur ontvangt als je diverse producten besteld en niet 8 verschillende

Goede kwaliteit
Goede prijs

Wel jammer dat je niet in het systeem kan aangeven welke documenten je hoe gedrukt wilt hebben. Gelukkig mocht dit per mail, erg fijn en goed geregeld, het zou wel fijn zijn als je ook maar 1... Wel jammer dat je niet in het systeem kan aangeven welke documenten je hoe gedrukt wilt hebben. Gelukkig mocht dit per mail, erg fijn en goed geregeld, het zou wel fijn zijn als je ook maar 1 factuur ontvangt als je diverse producten besteld en niet 8 verschillende