Kwaliteit geleverd werk

Winnubst

Zeer professioneel zowel de afwerking van het product, alsook de klantenservice. Prima !

Super Service ! ! Zeer professioneel een probleempje opgelost door Prijsprinter.

Prijsopgaaf aan het einde voordat je de offerte officiëel indient is niet helemaal duidelijk
verder niets dan lof over de kwaliteit en de geboden service.

À. Andeweg

Het is niet makkelijk om een foto boek te maken. Ik heb geen publisher op 1 van mijn computers. Ik maak het fotoboek met gebruik van Word. De mogelijkheden zijn dan erg beperkt. Je kan dan niet... Het is niet makkelijk om een foto boek te maken. Ik heb geen publisher op 1 van mijn computers. Ik maak het fotoboek met gebruik van Word. De mogelijkheden zijn dan erg beperkt. Je kan dan niet opgeven in welke kleur je een bladzijde wil hebben bijvoorbeeld en je kan de foto's niet erg bewerken

De prijzen bij prijsprinter zijn niet duur. Aflevering van de bestelling is goed

Graag een programma gebruiken dat te downloaden is op elke computer maar geen publisher. Kan de tijd van de aflevering al de avond van tevoren opgegeven worden en niet s'morgens om half negen dan... Graag een programma gebruiken dat te downloaden is op elke computer maar geen publisher. Kan de tijd van de aflevering al de avond van tevoren opgegeven worden en niet s'morgens om half negen dan kan je beter regelen dat er iemand thuis on het pakje aan te nemen

Prima service, goed product voor goede prijs!!

Ik heb een gekleurd boekje besteld, wat prima verliep via de website.

EDCH

Ik heb goede ervaringen, zie onderstaande beoordeling.

makkelijk bestellen, snelle levering en goede informatievoorziening.

Heleen Holthuijsen

Prima ervaring, keurig werk en supersnelle correcte levering.

Al meerdere malen heb ik bij Prijsprinter laten printen en ben steeds zeer tevreden met het resultaat

Duidelijke informatie en makkelijke manier om te bestellen

De knop met kortingspercentage werkte niet zo goed

Paul Burger

Erg goed. Via Internet gevonden, dus best wel spannend. Het resultaat was boven verwachting en tegen een goede prijs. Voor herhaling vatbaar.

Perfecte afhandeling van mijn order. Snel, zorgvuldig, kwalitatief uitstekend en tegen een goede prijs.

Hairfriends

Makkelijk en snel

Tweemaal besteld, tweemaal tevreden over levering...

Rad van fortuin, leuk bedacht!

Betere en meer overzichtelijke afhandeling van orders, zowel tijdens bestelling als in accountoverzicht.